Μία ακόμη διάκριση πέτυχε στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης “Ακρόπολις” η Αννα Ντουντουνάκη.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100 μέτρα πεταλούδας ήταν μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας 4Χ100 μικτή ομαδική mixed που έκανε πανελλήνιο ρεκόρ με 3.45.38, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο Τόκιο και με τη σκυτάλη.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Η επίδοση στη σκυταλοδρομία 4×100 μικτή ομαδική mixed στην οποία έλαβε μέρος η Αννα Ντουντουνάκη ήταν ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης “Ακρόπολις”, που διεξήχθη το τελευταίο τριήμερο στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, κολυμπώντας μαζί με τους Απόστολο Χρήστου, Κωνσταντίνο Μερετσόλια και Νόρα Δράκου, σημείωσαν χρόνο 3.45.38, που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ, βελτιώνοντας το προηγούμενο το οποίο είχε σημειωθεί στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης με 3.49.21. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή αποτελεί την 15η επίδοση στον κόσμο, όπερ σημαίνει ότι με αυτό το χρόνο η σκυτάλη θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε ό,τι αφορά τα ατομικά αγωνίσματα, ο Αλέξανδρος Κάχρης κολύμπησε σε 200 και 800μ. ελεύθερο. Οι χρόνοι που πέτυχε, ήταν 1.54.81 που τον έφεραν στην 9η θέση της γενικής κατάταξης, ενώ στο 800άρι τερμάτισε σε 8.24.21, καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Οσον αφορά τον Απόστολο Παπαστάμο επρόκειτο να λάβει μέρος στα αγωνίσματα των 200 ελεύθερο και 200 μικτή, αλλά τελικά δε συμμετείχε.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook