Το eyeliner είναι ένα από τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ που εφαρμόζουν καθημερινά οι γυναίκες, ακόμα και στο πιο απλό makeup look.

Άλλες φορές πιο διακριτικό, άλλες πιο graphic και bold, χρωματιστό ή μαύρο, το eyeliner είναι ένα από τους πιο αγαπημένους- και κλασικούς- τρόπους να τονίζουμε τα μάτια μας, πόσο μάλλον τώρα που η μάσκα καλύπτει τα χείλη μας.

Και αν έχετε βαρεθεί τον κλασσικό τρόπο που εφαρμόζατε μέχρι τώρα το eyeliner, το reverse eyeliner είναι το νέο makeup trend που κάνει θραύση στο Instagram και θα μαγνητίσει τα βλέμματα φέτος το καλοκαίρι.

Τι ακριβώς όμως είναι το Reverse Eyeliner look;

Αντί να εφαρμόσεις το μολύβι ματιών με τον κλασσικό τρόπο, δηλαδή στη γραμμή των άνω βλεφαρίφων, η συγκεκριμένη τάση στο καλοκαιρινό μακιγιάζ του 2021 σε καλεί να το εφαρμόσεις μόνο στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Το αποτέλεσμα, είναι άκρως δραματικό και εντυπωσιακό.

Σε αντίθεση με το κλασικό eyeliner, που όπως και να έχει απαιτεί μία δεξιότητα- εμπειρία- αγώνα για να πετύχεις την πολυπόθητη γραμμή στα μάτια σου, για να κάνεις το reverse eyeliner δεν χρειάζεται να έχεις σταθερό χέρι.

Κι αυτό γιατί, η γραμμή μπορεί να γίνει με ένα μαλακό μολύβι που δεν απαιτεί απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή του.

Όπως με κάθε makeup trend έτσι και σε αυτήν την περίσταση οι λεπτομέρειες είναι στο χέρι σου: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα neutral χρώμα για ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα ή ένα φωτεινό χρώμα για ένα πιο eye catching.

govastileto.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook