Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Φώτης Κουτζαβασίλης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα Χανιά.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποτελεί την 5η ανανέωση της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την περασμένη σεζόν διακρίθηκε ιδιαίτερα μετρώντας 26 συμμετοχές και 13 "ανέπαφες εστίες". Στην κανονική περίοδο κράτησε απαραβίαστη την εστία του για 8 σερί ματς και 12 συνολικά, όντας ο πρώτος στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας Φώτη Kουτζαβασίλη.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 26 συμμετοχές, διατηρώντας στα μισά παιχνίδια την εστία του απαραβίαστη. Με τις 13 "ανέπαφες εστίες" ήταν πρώτος στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος, έχοντας "κρατήσει το μηδέν" σε 12 παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Συνολικά σε δύο σεζόν κάτω από την εστία της ομάδας μας έχει 45 επίσημες συμμετοχές (οι 44 στο πρωτάθλημα) και 22 "ανέπαφες εστίες".

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής: «Οταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σε γεμίζει απόλυτα, η απόφαση παίρνεται πολύ εύκολα. Η χαρά μου είναι μεγάλη που θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον ίδιο μεγάλο στόχο όλοι μαζί. Να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο χωρίς λόγια».

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook