Η εικόνα είναι τουλάχιστον σοκαριστική!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο των Χανίων και επί της οδού Αναγνώστου Γογονή, σήμερα το πρωί. Παιδιά, προφανώς γειτονικού γυμνασίου, αποφάσισαν να γιορτάσουν το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς, παίζοντας το καθιερωμένο “μπουγέλο” σε εξωτερικό χώρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής στα Χανιά.

Ως εδώ καλά..

Όχι όμως τόσο καλά όταν, τα παιδιά αυτά έχοντας ανέβει στην ταράτσα του γυμναστηρίου έπαιζαν μπουγέλο μεταξυ τους και με εκείνα που ήταν  από κάτω.

Όπως παρατηρεί κανείς και από τις φωτογραφίες, ο κίνδυνος να συμβεί κάτι δυσάρεστο είναι εξαιρετικά πιθανός, καθώς το ύψος της ταράτσας από το έδαφος είναι μεγάλο και με την έλλειψη υπευθυνότητας των παιδιών αυτών να είναι σαφής (και λόγω ηλικίας).

Το εντυπωσιακό είναι ότι το περιστατικό συνέβη σε σημείο που περνούν εκατοντάδες πολιτών, ενώ είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει συνοδεία καθηγητών, που σημαίνει ότι η παρέα αυτή των παιδιών πήρε την πρωτοβουλία μετά το πέρας της σημερινής σχολικής ημέρας, που ήταν σύντομη αφού ήταν και η “αποχαιρετηστήρια”.

Σαφώς, για το συγκεκριμένο περιστατικό θα πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιοι φορείς για να αποφευχθεί τυχούσα άσχημη εξέλιξη στο μέλλον.

Σημειώνετααι δε ότι λόγω έλλειψης προσωπικού του Δήμου Χανίων, τη συγκεκριμένη ώρα δεν υπάρχει υπάλληλος του Δήμου στο κτήριο της Παλιάς Ηλεκτρικής. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook