Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να μάθετε επεξεργασία βίντεο είναι να καθίσετε και να ξεκινήσετε.

Η επεξεργασία ενός βίντεο δεν συνεπάγεται πλέον την κοπή της ταινίας και την επανασυναρμολόγηση των εξαρτημάτων. Ευτυχώς, με την τεχνολογία που είναι διαθέσιμη σήμερα, οι συντάκτες μπορούν να απολαύσουν μη καταστροφική επεξεργασία.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε με το βίντεο και εξακολουθείτε να έχετε την αρχική πρώτη ύλη για να επιστρέψετε. Τούτου λεχθέντος, αναμφίβολα αναρωτιέστε από πού να ξεκινήσετε.

Εάν είστε νέοι στον κόσμο της επεξεργασίας βίντεο, σίγουρα θα χρειαστείτε όλο το πλεονέκτημα που μπορείτε να πάρετε σε αυτή την ανταγωνιστική εποχή και το InVideo είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε οποιοδήποτε λογισμικό, καθώς ο online επεξεργαστής βίντεο InVideo βασίζεται πλήρως στο διαδίκτυο.

Σε αυτή την ανάρτηση, θα βλέπαμε πώς το InVideo είναι ίσως ο καλύτερος και ο πιο απρόσκοπτος δημιουργός βίντεο εκεί έξω.

Γρήγορη και απρόσκοπτη επεξεργασία βίντεο χρησιμοποιώντας το InVideo

Αφού διαβάσετε αυτό το βήμα προς βήμα σεμινάριο, θα συνειδητοποιήσετε γιατί το InVideo είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος και απλούστερος επεξεργαστής βίντεο στην αγορά. Πριν ξεκινήσετε με τις προσπάθειεςεπεξεργασίας βίντεο, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή: κάντε κλικ στο εικονίδιο Εγγραφή στην επάνω δεξιά γωνία, εισαγάγετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας, δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης και είστε εντάξει!

Τώρα που είστε όλοι έτοιμοι να επεξεργαστείτε το βίντεό σας, ας ξεκινήσουμε με τα βήματα για την επεξεργασία βίντεο χρησιμοποιώντας το InVideo.

1. Επιλέξτε τον τύπο βίντεο που θέλετε να δημιουργήσετε

Τα είδη βίντεο που το InVideo μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε και να τροποποιήσετε παρατίθενται στην πρώτη καρτέλα, Προ-κατασκευασμένα πρότυπα. Από προεπιλογή, επιλέγεται ένα πρότυπο οριζόντιου βίντεο YouTube.

Έχετε επίσης την επιλογή να επιλέξετε ανάμεσα σε ιστορίες στο Facebook και το Instagram, την τροφοδοσία ειδήσεων LinkedIn, το χρονοδιάγραμμα του Twitter, τη διαφήμιση στο Facebook και περισσότερες επιλογές.

Μπορείτε να υποβάλετε μια δέσμη ενεργειών και τα δικά σας στοιχεία πολυμέσων, καθώς και να προσθέσετε μια διεύθυνση URL σε μία από τις σελίδες του ιστότοπου σας, χρησιμοποιώντας την επιλογή “Κείμενο σε βίντεο”.

Θα έχετε ακόμα μια πληθώρα διατάξεων για να διαλέξετε και το πρόγραμμα θα μετατρέψει αμέσως τις λέξεις σε μια όμορφη ταινία.

Με αυτόν τον τρόπο, αν θέλετε να συμπεριλάβετε πολύ κείμενο στο βίντεο — για παράδειγμα, για να παραθέσετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός προϊόντος ή για να πείτε μια σύντομη αφήγηση σχετικά με την επωνυμία σας — δεν θα χρειαστεί να προσθέσετε κείμενο με μη αυτόματο τρόπο στην ταινία.

Εάν έχετε κάποια εμπειρία επεξεργασίας βίντεο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή Blank Template και να ξεκινήσετε από την αρχή για να δημιουργήσετε το ιδανικό βίντεο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στη μεγάλη συλλογή πολυμέσων του InVideo.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τον απλό επεξεργαστή, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε στοιχεία για να προσθέσετε επίπεδα, φίλτρα, μεταβάσεις, κινούμενα σχέδια και άλλες διασκεδαστικές δυνατότητες στα κλιπ σας.

2. Επιλέξτε ένα πρότυπο

Η χρήση ενός προ-κατασκευασμένου προτύπου είναι μία από τις απλούστερες μεθόδους για την επεξεργασία ενός βίντεο. Μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 2.000 θέματα βίντεο επαγγελματικής παραγωγής, με νέα να μεταφορτώνονται σε τακτική βάση.

Θα δείτε τα προτεινόμενα πρότυπα για αυτήν την κατηγορία μόλις επιλέξετε το είδος του βίντεο. Εάν θέλετε να προβάλετε όλα τα διαθέσιμα πρότυπα, μπορείτε πάντα να κάνετε κλικ στο κουμπί Προβολή όλων.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης στο κέντρο  της οθόνης για να εντοπίσετε γρήγορα αυτό που αναζητάτε.

Για παράδειγμα, εάν τοποθετήσετε την επιλογή “Τεχνολογία”, το εργαλείο θα παρέχει όλα τα διάφορα πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα  ελκυστικό κλιπ με θέμα την τεχνολογία που θα ενισχύσει τις πωλήσεις σας.

Επιλέξτε αυτό που θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Χρήση αυτού του προτύπου. Σε λίγα δευτερόλεπτα, θα πλοηγηθείτε στον επεξεργαστή βίντεο και θα αρχίσετε να εργάζεστε αμέσως!

3. Εξερευνήστε διαφορετικές δυνατότητες επεξεργασίας

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του Invideo  είναι η απλότητα και η ευκολία χρήσης του. Ο επεξεργαστής βίντεο είναι απλός στη χρήση, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε επεξεργαστεί ποτέ κλιπ στη ζωή σας, δεν θα έχετε καμία δυσκολία να εντοπίσετε τις επιλογές που αναζητάτε.

Ταυτόχρονα, το εργαλείο προσφέρει εκατοντάδες εξελιγμένες επιλογές για επαγγελματίες επεξεργαστές βίντεο που θέλουν να μεταφέρουν τα βίντεό τους στο επόμενο επίπεδο. Το βίντεο καταλαμβάνει το κέντρο  της οθόνης, επιτρέποντάς σας να δείτε τον αντίκτυπο των αλλαγών σας σε πραγματικό χρόνο.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και μπορείτε εύκολα να αναιρέσετε τυχόν τροποποιήσεις που δεν σας αρέσουν.

Η χρονολόγηση μπορεί να προβληθεί κάτω από το βίντεο. Σύρετε το ρυθμιστικό σε μια θέση στο βίντεο που θέλετε να τροποποιήσετε. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές σκηνές, να τις αναπαράγετε όλες ταυτόχρονα ή μία προς μία, να επεξεργαστείτε τις ταινίες, να τις επαναλάβετε και ούτω καθεξής.

Υπάρχει επίσης η επιλογή να εισαγάγετε το προηγμένο χρονοδιάγραμμα, όπου μπορείτε να δείτε όλα τα διάφορα στοιχεία του βίντεο και να τα τροποποιήσετε ανεξάρτητα.

Οι προηγμένες ρυθμίσεις στη δεξιά πλευρά της οθόνης σάς επιτρέπουν να τροποποιήσετε περαιτέρω το κείμενο, τα εφέ και τις κινήσεις.

4. Εξαγάγετε το επεξεργασμένο βίντεό σας

Όταν τελειώσεις με τις αλλαγές, κάντε κλικ στην επιλογή Εξαγωγή στην επάνω δεξιά γωνία του επεξεργαστή βίντεο. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο από τον πελάτη και να το μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους φίλους και τους συναδέλφους σας.

Θα λάβετε επίσης έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κοινής χρήσης για το βίντεο, τον οποίο μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ιστότοπους ή αναρτήσεις ιστολογίου.

συμπέρασμα

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εύχρηστη λύση επεξεργασίας βίντεο του InVideo.

Είναι εξαιρετικά απλό να κάνετε όμορφες ταινίες χρησιμοποιώντας το InVideo και να ενημερώσετε το μάρκετινγκ με τις τελευταίες τάσεις.

Αν είστε έτοιμοι να αρχίσετε να δημιουργείτε βίντεο όπως ένας επαγγελματίας, εγγραφείτε σήμερα στο InVideo και απολαύστε την καλύτερη λύση επεξεργασίας βίντεο που είναι διαθέσιμη στο web.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook