Οι τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης έστειλαν ανοικτή επιστολή προς την δημοτική αρχή μετά την παραίτηση της Ευαγγελίας Σχοιναράκη από την θέση του προέδρου της ΔΕΠΑΝΑΛ.

Αναλυτικά:

Κύριε Δήμαρχε,

Εδώ και αρκετούς μήνες, με παρεμβάσεις  μας, είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για  πολλά «σύννεφα» που είχαν δημιουργηθεί στην διαχείριση των θεμάτων της μεγαλύτερης Δημοτικής Επιχείρησης ( ΔΕΠΑΝΑΛ ). Οι τελευταίες ιδιαίτερα εξελίξεις ( παραίτηση  της προέδρου, οι κατηγορίες για παράκεντρα εξουσίας κ.α  ), προκαλούν για άλλη μια φορά προβληματισμό και  θλίψη. 

Η συζήτηση των θεμάτων της ΔΕΠΑΝΑΛ που έτσι κι αλλιώς έχει ζητηθεί εδώ και πολλούς μήνες από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, επιβάλλεται πλέον να γίνει Άμεσα και σε Αυτοτελή συνεδρίαση . 
Ιδιαίτερα,  μετά τις τελευταίες εξελίξεις,  καθήκον της Δημοτικής Αρχής προς όλους τους δημότες αποτελεί  και η  δημοσιοποίηση  της επιστολής παραίτησης της Προέδρου. 

Επίσης,  εντύπωση  προκαλεί η   εσπευσμένη αντίδραση  των  δύο αντιπροέδρων (διορισμένοι – μη αιρετοί ) για άμεση σύγκλιση του ΔΣ της εταιρείας με στόχο την εκλογή νέου προέδρου, χωρίς ενημέρωση και απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου (σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις ) που είναι  ο κύριος μέτοχος   της πολυμετοχικής εταιρείας.  

Οι  Δημοτικές παρατάξεις
ΗΡΑΚΛΕΙΟ  3-7-5
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 
ΣΥΝ ΠΑΡΑΞΗ  ΔΗΜΟΤΩΝ 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook