Εγγραφές από 19 Ιουλίου και έναρξη μαθημάτων στις 26 Ιουλίου.

Μια δύσκολη σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με πολλές προκλήσεις και πρωτόγνωρες εμπειρίες για μαθητές αλλά και καθηγητές.

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία στην φροντιστηριακή εκπαίδευση, καθηγητές με εξειδίκευση και άρτια παιδαγωγική κατάρτιση, αλλά και την τεχνογνωσία της τηλεκπαίδευσης, το Φροντιστήριο Προοπτική κατάφερε και πάλι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο χρόνος όμως δεν σταματά στις επιτυχίες και ήδη το Φροντιστήριο, προετοιμάζεται για τη νέα σχολική χρονιά.

Από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ξεκινούν οι εγγραφές για τα καλοκαιρινά τμήματα προετοιμασίας Γ’ Λυκείου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 09:30 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι και από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 21:00 το βράδυ, στο φροντιστήριο στην οδό Τζανακάκη 56Α αλλά και το τηλέφωνο 28210 58420.

Η έναρξη των μαθημάτων είναι προγραμματισμένη στις 26 Ιουλίου.

Μάλιστα τη φετινή χρονιά, το Φροντιστήριο Προοπτική προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης, στην καλοκαιρινή περιόδο, ειδικών μαθημάτων “συμπλήρωσης και εμπέδωσης της ύλης”, που απευθύνονται σε μαθητές που θα εγγραφούν στην πρώτη και τη δευτέρα Λυκείου.

Στόχος των μαθημάτων αυτών είναι να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν μέσα στη χρονιά που πέρασε, λόγω της μείωσης της ύλης αλλά και των προβλημάτων διδασκαλίας που διαμορφώθηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Να διαπιστωθούν οι πραγματικές ελλείψεις και αδυναμίες, να γίνει μια εντατική επανάληψη στην ύλη, ώστε με την κατάλληλη εξάσκηση, οι μαθητές να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις επόμενες τάξεις.

Φροντιστήριο ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Τζανακάκη 56 (εντός παρόδου), Χανιά
Τηλ.: 28210 58420
[email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook