Πολύωρη και μυστική κατάθεση στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση, έδωσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

«Η κοπέλα ήθελε να χωρίσει, τον σιχαινόταν», υπογράμμισε.

Πολύ σημαντικές αποκαλύψεις έκανε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, έδωσε πολύωρη κατάθεση στον ανακριτή, υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας. «Η Καρολάιν ήθελε να χωρίσει από τον 33χρονο πιλότο», υπογράμμισε, σε πολύωρη κατάθεση στον ανακριτή, που έχει αναλάβει την υπόθεση με τον καθ’ ομολογίαν δράστη να είναι στη φυλακή.

Με βάση τα όσα είπε η Ελένη Μυλωνοπούλου, και σύμφωνα με ρεπορτάζ του «ANT1», η 20χρονη κοπέλα φέρεται να είχε φτάσει στο «αμήν», ήθελε να χωρίσει από τον πιλότο και να απεγκλωβιστεί από αυτή την καταπιεστική και χειριστική σχέση. Ήθελε, ακόμα, να πάρει το παιδί της και να φύγει μακριά από τον σύζυγό της. Αυτό φέρεται να εκμυστηρεύτηκε και στην κ. Μυλωνοπούλου, από την οποία ζήτησε βοήθεια μόλις από την πρώτη συνεδρία.

Υπενθυμίζεται ότι τα σενάρια για παράνομες δοσοληψίες του 33χρονου, για ύποπτα δρομολόγια με το ελικόπτερο, ακόμα και για εξωσυζυγική σχέση δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, αλλά τα στοιχεία δεν επιβεβαιώνουν κανένα από αυτά τα ενδεχόμενα. Όλα δείχνουν ότι και αυτή η γυναικοκτονία έχει τα ίδια αίτια: τη σκότωσε γιατί ήθελε να τον αφήσει. Γιατί αρρωστημένα τη θεωρούσε κτήμα του…

«Τον σιχαίνομαι»

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα (19/07) η σύμβουλος ψυχικής υγείας παρουσιάστηκε στον ανακριτή και επί 4 ώρες είπε όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού. Μίλησε για τις σχεδόν 20 συνεδρίες που έκαναν μαζί της, από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ αποκάλυψε και τι έγινε στο πρώτο ραντεβού, στο γραφείο της στο Χαλάνδρι.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε πως ο Αναγνωστόπουλος έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν, όμως όταν βγήκε από το γραφείο αυτός, η κοπέλα αποκάλυψε στη σύμβουλο ότι θέλει να χωρίσει από τον σύζυγό της και ζήτησε βοήθεια, όντας εγκλωβισμένη από τον 33χρονο. Συγκεκριμένα, η Καρολάιν είπε «είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο»…

«Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα»

Η κ. Μυλωνοπούλου κατέθεσε, παράλληλα, στον ανακριτή ότι μετά το έγκλημα, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, για να μην αποκαλύψει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Η Αστυνομία αναμένεται – εάν δεν το έχει κάνει ήδη – να ερευνήσει τι τηλεφωνήματα ήταν αυτά και από ποιους έγιναν.

Ακόμη η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται να έχει αναφερθεί και στην επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου (περίπου μία εβδομάδα προ της διαλεύκανσης της υπόθεσης) όπου αυτός φαίνεται να υποκρινόταν τον συντετριμμένο «για την Καρολάιν που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω».

Επιχειρούσε, όμως, να μάθει πληροφορίες από την κ. Μυλωνοπούλου για τις σημειώσεις που έχει κρατήσει από τις συζητήσεις με την 20χρονη και τι προτίθεται να αναφέρει στις αστυνομικές Αρχές. 

Στο μικροσκόπιο 40χρονη γυναίκα και η σχέση της με τον πιλότο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακριβές κίνητρο της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά προσπαθούν να εντοπίσουν οι Αρχές. Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να βρίσκεται μία 40χρονη γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του 33χρονου πιλότου.

Οι αρχές θα καλέσουν για νέες καταθέσεις κρίσιμους μάρτυρες όπως έγινε με τη τη σύμβουλο του ζευγαριού, αλλά και πρόσωπα που είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες με το ζευγάρι. Θα κληθούν, επίσης, και όσοι γνώριζαν την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού, συνάδελφοι και γνωστοί του πιλότου.

Επιπλέον θα διερευνηθούν διεξοδικά τεχνικά ζητήματα για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης απο την κάμερα του σπιτιού κι άλλα, προκειμένου να καταδειχθεί αν υπήρχε χωρίς αμφιβολία, προεργασία της δολοφονικής επίθεσης με θύμα την άτυχη 20χρονη.

Κι όλα αυτά βεβαίως γιατί υπήρξε σημαντικό κενό στην αστυνομική έρευνα που εστίασε το ενδιαφέρον της στον ρόλο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λίγες ημέρες πριν την διαλεύκανση της υπόθεσης μετά κι από πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων. Κι έτσι στην υπόθεση παραμένουν θολά σημεία…

 

 

 

Το τρίτο πρόσωπο

 

 

 

Κρίσιμο θεωρείται τι θα συμβεί με τη διερεύνηση της αναφερόμενης παρουσίας του «τρίτου προσώπου», δηλαδή της 40χρονης γυναίκας που φαίνεται να είχε επαφές μαζί της ο 33χρονος πιλότος –στον ευρύτερο χώρο της εργασίας του- ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχαν και μαζί της προστριβές για προσωπικά θέματα.

 

 

 

Με την πλευρά του νομικού εκπροσώπου της εν λόγω φίλης του 33χρονου πιλότου να σημειώνει ότι «η παρουσία της δεν έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης». Σημειώνεται, ωστόσο, ότι σύμφωνα με ορισμένες πηγές, δεν φαίνεται να υπάρχει καταγεγραμμένη τηλεφωνική επικοινωνία της εν λόγω γυναίκας με τον πιλότο, την περίοδο που υπήρξε άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του.

 

 

 

Επιπλέον ζητούμενο είναι αν είναι καταχωρισμένος ο αριθμός του τηλεφώνου της στην κατασχεθείσα συσκευή του 33χρονου.

 

 

 

Κάτι που δεν φαίνεται να προκύπτει τουλάχιστον προς το παρόν. Επιπλέον δεν φαίνεται να υπήρχαν σαφείς εκμυστηρεύσεις της 20χρονης στην σύμβουλο του ζευγαριού για ύπαρξη τρίτου προσώπου στη ζωή του συζύγου της. Απλώς φαίνεται να είχε αναφέρει ότι «δεν της άρεσαν ορισμένα πράγματα στην δουλειά του», χωρίς να προσδιορίζει ποιά ακριβώς.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook