Η έκθεση παρουσιάζει τα σημαντικά θέματα και τη νέα στρατηγική της WIND Ελλάς για την βιώσιμη ανάπτυξη (ESG) και τους στόχους για το 2025.

Η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για τα έτη 2019-2020 παρουσιάζεται από την WIND Ελλάς παρέχοντας μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο δημιουργείται αξία για όλα τα κοινά με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή.

Η έκθεση παρουσιάζει τα σημαντικά θέματα και τη νέα στρατηγική της WIND Ελλάς για την βιώσιμη ανάπτυξη (ESG) και τους στόχους για το 2025.

Η WIND Ελλάς συνεχίζει την παράδοση για διαφάνεια και λογοδοσία

Το 2016 υιοθέτησε τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών με τους 17 Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs) έως το 2030 και έθεσε τους «20 Στόχους για το 2020», με στόχο να συμβάλει ενεργά και αποτελεσματικά στην προώθηση της ευημερίας της κοινωνίας, στην καταπολέμηση της φτώχειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μία νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης (ESG)

Οι 25 στόχοι που θα υλοποιήσει η WIND Ελλάς μέσα στα επόμενα 5 χρόνια ενσωματώνονται πλήρως στη λειτουργία της Εταιρείας. Είναι ένα φιλόδοξο ανθρωποκεντρικό και περιβαλλοντικό πλάνο δράσεων και αποτελεί τη συνέχεια του προηγούμενου 5ετούς προγράμματος

Αν και οι ανθρώπινες, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις από το COVID -19 παραμένουν, η εταιρεία συνεχίζει με συνέπεια να επικεντρώνεται στη δημιουργία αξίας.

Σχετικά με την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης

Αυτή είναι η 13η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, καλύπτει τη δραστηριότητα της εταιρείας για την περίοδο που ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου 2019 και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2020 και δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα GRI και SASB. Η διαδικασία ανεξάρτητης εξωτερικής διασφάλισης έχει πραγματοποιηθεί με βάση το πρότυπο AA1000AS v3 και η ακρίβεια των δεδομένων έχει επίσης ελεγχθεί από το Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου της εταιρείας.

Δείτε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της WIND Ελλάς

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook