Οι τέσσερις νεαροί άνδρες από την Γερμανία συνελήφθησαν μετά τις καταγγελίες των δύο κοριτσιών από την Ολλανδία για βιασμό και απόπειρα βιασμού εις βάρος τους.

Το μεσημέρι της Τρίτης οι τέσσερις Γερμανοί πέρασαν την πόρτα του Εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται. Οι νεαροί άνδρες από την Γερμανία αρνούνται τις κατηγορίες που τους προσάπτουν τα δύο κορίτσια ηλικίας 19 και 22 χρονών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν δυο νεαρές κοπέλες 19 και 22 χρόνων από την Ολλανδία, το νύχτα της Κυριακής γνώρισαν σε μπαρ που βρίσκεται στην περιοχή της Χερσονήσου δυο νεαρούς άνδρες Γερμανούς, 21 και 23 χρόνων.

Αφού διασκέδασαν αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά στο δωμάτιο των ανδρών. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία των νεαρών γυναικών ο 23χρονος βίασε τη 19χρονη κοπέλα ενώ ο 21χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την 22χρονη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονταν άλλοι δυο φίλοι τους οι οποίοι ωστόσο δε συμμετείχαν στον βιασμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook