Πλατανιάς και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ δεν δήλωσαν συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα, σε επίπεδο ανδρών.

Οι δύο ομάδες, που “φλέρταραν” και με συγχώνευση σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, θα απουσιάσουν τα από τα (ανδρικά) τοπικά πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πλατανιάς δήλωσε συμμετοχή μόνο στο πρωτάθλημα Κ14 και το ΣΥΝΚΑ μόνο σε επίπεδο Κ16.

Ο Πλατανιάς μετά από σπουδαία παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες, με αποκορύφωμα τις “χρυσές” σελίδες για το χανιώτικο ποδόσφαιρο στη Super League, επέστρεψε σε ερασιτεχνικό επίπεδο μετά από αρκετά χρόνια, αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στη Γ’ Εθνική. Ωστόσο φαίνεται να υπήρξε αδυναμία στελέχωσης ομάδας και για την Α’ Κατηγορία και έτσι το όνομα του ΑΟΠ θα παραμείνει ζωντανό μέσα από τα τμήματα υποδομής του, μέχρι να γίνει η… επανεκκίνηση και της πρώτης ομάδας.

Οσον αφορά το ΣΥΝΚΑ πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στη Γ’ Εθνική, μένοντας στην κορυφή για αρκετές εβδομάδες, ωστόσο δεν υπήρχε η δυνατότητα να συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να ρίξει… αυλαία και να διατηρείται μόνο στα μικρά ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook