Σοκαρισμένη τοπική κοινωνία του Οροπεδίου Λασιθίου για την απίστευτη επίθεση που δέχτηκαν 15 Πακιστανοί από μια παρέα… νταήδων.

Το συμβάν, όπως σας αναφέραμε και χτες, έγινε την Τετάρτη το απόγευμα, στον Άγιο Γεώργιο του Οροπεδίου Λασιθίου όταν μια παρέα Κρητικών του χωριού αποφάσισε ότι …έπρεπε να εισβάλλουν σε σπίτια Πακιστανών για να τους χτυπήσουν και να τους ληστέψουν.

Σκηνικά ακραίας βίας βγαίνουν στην επιφάνεια, αφού οι “νταήδες” περίπου 9 στον αριθμό, χτύπησαν ανελέητα και αδιακρίτως τους Πακιστανούς (μεταξύ αυτών και ανήλικοι), χρησιμοποιώντας αντικείμενα, με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ ειχαν μαζί τους και όπλα.

Το επίσης καταδικαστέο ήταν ότι έκλεψαν τις ελάχιστες οικονομίες των ανθρώπων αυτών που εργάζονται καθημερινά για τα “προς το ζην”. Ως γνωστόν, οι θύτες μπήκαν σε δύο σπίτια και σύμφωνα με πληροφορίες μας, από το ένα άρπαξαν 300 ευρω και από το άλλο περίπου 200 ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την καταγγελία των θυμάτων, η αστυνομία έχει ξεκινήσει μια μεγάλη διαδικασία αναζήτησης αυτών των ατόμων-δραστών, τους 4 εκ των οποίων αναγνώρισαν οι Πακιστανοί, ενώ ο ένας θεωρείται μπλεγμένος σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις, κατά το παρελθόν.

Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης των δραστών και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook