Η απίστευτη ιστορία ενός 45χρονου που κυκλοφορούσε ελεύθερος διαμένοντας σητν περιοχή και έκανε και τον «μεσίτη» ομοεθνών του

Το περασμένο Σάββατο 14 Αυγούστου οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισάμου αναζήτησαν και  εντόπισαν έναν 45χρονο από την Αλβανία για τον οποίο υπήρχε καταγγελία πως είχε κλέψει μια γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr , επρόκειτο για έναν άνθρωπο που ζούσε σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου έχοντας την εμπιστοσύνη των άλλων κατοίκων και μάλιστα ήταν εκείνος που είχε «μεσιτέψει» στην γυναίκα ομοεθνείς του προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες στο σπίτι της.

Μόνο που όταν απαίτησε να πάρει και «μεσιτικά» και η γυναίκα αρνήθηκε, τότε επέλεξε να της κλέψει την τσάντα που είχε 70 ευρώ.

Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους για τον 45χρονο, ο οποίος όταν είδε τους αστυνομικούς να τον αναζητούν, προσπάθησε να διαφύγει και μόλις τον έπιασαν, αρνείτο να τους δώσει τα στοιχεία του.

Όμως η πεισματική του άρνηση προκάλεσε και την ανησυχία των αστυνομικών του Α.Τ. Κισσάμου, οι οποίοι κάνοντας ενδελεχή έρευνα αποκάλυψαν «λαβράκι».

Σε βάρος του 45χρονου από την Αλβανία εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για τρεις τουλάχιστον καταδικαστικές αποφάσεις για πλημμελήματα αλλά και για κακουργήματα και μάλιστα όχι μόνο στα Χανιά αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Flashnews.gr μια απο τις καταδίκες αφορούσε σε προμήθεια πλαστογραφημένων εγγράφων για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Έτσι ο συγκεκριμένος άντρας που κυκλοφορούσε κανονικά και διέμενε σε χωριό της Κισάμου, τώρα «κατοικεί» στην φυλακή Χανίων εκτίοντας τις ποινές του

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook