Αρνητικά φέρεται να απάντησε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην πρόταση που του έκανε

ρική παράσταση που θα αφορά την επανάσταση του 1821 φαίνεται πώς ετοιμάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τριπόλεως.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύονται στις εφημερίδες Espresso και On Time, ένας από αυτούς που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου, ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας. Η υπόθεση είχε έρθει στο φως μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και ακολούθησε η προφυλάκισή του. Ο ίδιος προσπαθεί να μη φαίνεται πολύ στις φυλακές, να κρατάει χαμηλό προφίλ, ενώ εργάζεται και στα μαγειρεία.

Μέχρι τώρα 10 άτομα συμμετέχουν στη θεατρική ομάδα που έχει δημιουργήσει ο σκηνοθέτης που προφυλακίστηκε για βιασμό και κακοποίηση αγοριών.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θεατρική ομάδα στις συγκεκριμένες φυλακές.

Πάντως, μεταξύ των συμμετεχόντων δεν θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς απάντησε αρνητικά σε σχετική πρόταση που του έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τα δύο ρεπορτάζ, παρόλο που οι δύο άνδρες μένουν στον ίδιο θάλαμο και περνούν αρκετές ώρες μαζί, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να ασχοληθεί με τη θεατρική παράσταση, καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook