Οι δύο αδελφοποιημένες περιοχές συνδέονται με βαθείς δεσμούς 

Ο Δήμος Αποκορώνου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των πυρόπληκτων αδελφοποιημένων περιοχών της Ανατολικής Μάνης οι οποίες αντιμετώπισαν την καταστροφική μανία της πυρκαγιάς.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης “στο Δήμο Αποκορώνου  όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας, για να στείλουμε μήνυμα  αγάπης, συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους πυρόπληκτους αδελφούς μας στην Αν. Μάνη.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες , τους επιχειρηματίες,  την Εκκλησία, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 13 παλέτες με τρόφιμα, νερά, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης που θα αποσταλούν αύριο  στους πληγέντες  αδελφούς μας Μανιάτες.

“Αγαπητέ  Δήμαρχε Αν . Μάνης δεχθείτε την “αποστολή”  αγάπης  των Αποκορωνιωτών  αδελφών σας ως ελάχιστο δείγμα  στήριξης  και συμπαράστασης στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνετε λόγω των πρόσφατων πυρκαγιών. 

Με το λαό της Μάνης μας συνδέουν κοινές αξίες, κοινοί αγώνες ,κοινά ιδανικά,  και θέλουμε να γνωρίζετε ότι είμαστε δίπλα σας, στην απόλυτη διάθεσή σας, να συνδράμουμε ως Δήμος, όπου και όπως μπορούμε. Η Δημοτική Αρχή και όλοι οι πολίτες του Αποκόρωνα συμπαραστέκονται στις δυσκολίες σας, επιθυμώντας να σας φανούμε χρήσιμοι και να βοηθήσουμε .

Με την υπόσχεση να είμαστε σε επαφή κι επικοινωνία, ευχόμαστε από καρδιάς, Καλή Δύναμη.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook