Στο Προεδρικό Μέγαρο για να συναντήσουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα βρεθούν οι αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ΝΟΧ γνωστοποιεί την παρουσία των αθλητών του, Αννας Ντουντουνάκη και Απόστολου Παπαστάμου, όπως και του προπονητή κολύμβησης Κώστα Τζιλιβάκη. Στο Προεδρικό Μέγαρο αναμένεται να βρίσκονται και οι Χανιώτες ασημένιοι ολυμπιονίκες με την Εθνική πόλο, Δημήτρης Σκουμπάκης και Κώστας Γαλανίδης, όπως και ο… μισός Χανιώτης Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης. Ακόμη οι σφυροβόλοι Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο προπονητής σφυροβολίας Κωστής Παπαμαρκάκης, ο ποδηλάτης Πολυχρόνης Τζωρτζάκης και ο προπονητής του Παναγιώτης Μαρεντάκης, καθώς και ο ομοσπονδιακός προπονητής σκοποβολής Γιώργος Σαλαβαντάκης, είναι ανάμεσα σε αυτούς που εκπροσώπησαν (και) τα Χανιά στο Τόκιο.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ είναι η εξής:

Την τιμή να φιλοξενηθούν στο Προεδρικό Μέγαρο όπου και θα συναντήσουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα έχουν όλοι οι Ελληνες αθλητές που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η συνάντηση με την κυρία Σακελλαροπούλου έχει προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί.

Ανάμεσα τους σε αυτούς που θα βρεθούν στο Προεδρικό Μέγαρο θα είναι οι κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Αννα Ντουντουνάκη και Απόστολος Παπαστάμος, αλλά και ο προπονητής, Κώστας Τζιλιβάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook