Πανεύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή

Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού γάλα αμυγδάλου
  • 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη καρύδας
  • 2 κ. σ. κακάο σε σκόνη
  • 1 1/2 κ. σ. καλαμποκάλευρο
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

Τοποθετήστε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.

Προσθέστε το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη καρύδας, το κακό, το καλαμποκάλευρο και το εκχύλισμα βανίλιας.

Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και παχιά για περίπου 10 λεπτά.

Σερβίρετε σε ατομικά μπολ ή ποτήρια και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η κρέμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook