Τελικά έφυγε η..κολώνα του ΔΕΔΔΗΕ και έμεινε ο δρόμος…

Τον περασμένο Ιούνιο, ολοκληρώθηκαν τα έργα αποκατάστασης οδοποιίας στο σύνολο του μήκους της παραλιακής οδού στο Κολυμβάρι, καθώς και στους συνδετήριους δρόμους με την Π.Ε.Ο.

Έργα που έγιναν ώστε να αποσοβηθούν πλημμυρικά και καταστροφικά φαινόμενα που είχαν υπάρξει κατά τα προηγούμενα έτη στην περιοχή.

Παρά ταύτα θέμα είχε δημιουργηθεί, καθώς στο πλαίσιο των εργασιών αυτών, στον δρόμο που συνδέει την Παλιά Εθνική Οδό με τον παραλιακό στο Κολυμπάρι, στο ύψος του Σπηλιανού ποταμού,λόγω των εργασιών θωράκισης του σημείου και της τοποθέτησης ασφάλτου (προς την πλευρά του ποταμού), η διεύρυνση του δρόμου εμφάνισε μια κολώνα του ΔΕΔΔΗΕ 70 εκατοστά εντός του δρόμου (θα μπορούσε να πει κανείς ότι έμοιαζε σαν να είναι “φυτευτή”.

Ο Δήμος Πλατανιά έκανε αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ και πλέον μετά τις εργασίες που έγιναν, αφού αφαιρέθηκε η προηγούμενη κολώνα, τοποθετήθηκαν δύο νέες από το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ στο σημείο που υπήρχε τρύπα (από την παλιά) μπήκε ασφαλτικό.

Χαριτολογώντας, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, μιλώντας στο Flashnews.gr τόνισε ότι, “ο δρόμος θα μείνει, ο στύλος θα φύγει, κάτι που έγινε πράξη”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook