Συνολικά χθες στη Κρήτη πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι από 2600 έλεγχοι και επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Αμείωτοι παραμένουν οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τη πρόληψη της διασποράς του νέου κορονοϊού.

Ειδικότερα χθες στα Χανιά επιβλήθηκαν 6 πρόστιμα που σχετίζονταν με τη μη χρήση μάσκας, 3 σε εργαζόμενους κομμωτηρίου και 1 σε πελάτη και 2 ακόμη σε σχολή οδηγών. Επιπλέον επιβλήθηκε σε φαρμακείο πρόστιμο επειδή δεν είχε αναγράψει τον επιτρεπόμενο όριο πελατών.

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν 3 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 8 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.  από αυτά 2 επιβλήθηκαν σε επιβάτες Ι.Χ., 2 σε υπαλλήλου καταστημάτων εστίασης και 4 ακόμα σε άτομα που βρίσκονταν σε σημείο με συνωστισμό και δεν φορούσαν τη μάσκα τους.

Στο Λασίθι επιβλήθηκαν συνολικά 10 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, 1 σε οδηγό ταξί, 1 σε οδηγό λεωφορείου, 5 σε επιβάτες Ι.Χ., 2 σε πελάτες επιχείρησης εστίασης και ένα σε μικροβιολογικό εργαστήριο.

Τέλος επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε επιβάτες σε λεωφορείο που είχαν επιβιβαστεί χωρίς το απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμό ή πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό rapid test εντός των τελευταίων 48 ωρών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook