Της έκαναν μέχρι και ενέσεις με ηρωίνη

Απίστευτα βασανιστήρια υπέστη ένα 14χρονο κορίτσι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας αφού έπεσε θύμα απαγωγής και ομηρείας για ένα μήνα με θύτη μια γυναίκα που μόλις είχε γνωρίσει. Σύμφωνα με τη Daily Mail το κορίτσι φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού, βασανίστηκε με φλόγιστρο ενώ της έκαναν και ενέσεις ηρωΐνης.

Η Έλμαν Νάμαν, 24 ετών, φέρεται να γνώρισε την έφηβη σε ένα πάρτι στο βορειοδυτικό Σίδνεϊ, όπου και έγιναν φίλες στα κοινωνικά μέσα.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η Νάμαν και η νεαρή κοπέλα αποφάσισαν να συναντηθούν ξανά σε ένα ξενοδοχείο το βράδυ της 5ης Ιουνίου 2021. Λίγες στιγμές μετά την επιβίβασή της στο αυτοκίνητο που θα την πήγαινε στο ξενοδοχείο, η κοπέλα φέρεται να βιάστηκε από έναν άγνωστο άντρα που καθόταν στο όχημα, ανέφερε η Daily Telegraph.

Απίστευτα βασανιστήρια επί ένα μήνα στο δωμάτιο ξενοδοχείου

Οι φρικτές επιθέσεις συνεχίστηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο την οδήγησαν. Το κορίτσι κρατήθηκε όμηρος στο ξενοδοχείο, και σε άλλες τοποθεσίες για όλο τον επόμενο μήνα έως τις 6 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση και σωματική επίθεση, υποχρεωτική χρήση ναρκωτικών και εκφοβισμό. Σύμφωνα με την αστυνομία της έκαναν ενέσεις με ηρωίνη παρά τη θέλησή της ενώ την έκαψαν με ένα φλόγιστρο.

Η Νάμαν συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στο βορειοδυτικό Σίδνεϊ ενώ η αστυνομία αναμένεται να θέσει άλλα 3 άτομα υπό κράτηση.

Στην 24χρονη υπήρξε άρνηση για επιβολή από το τοπικό δικαστήριο του Bankstown, αφού ένας εισαγγελέας έλαβε σοβαρά υπόψιν το «βίαιο» εγκληματικό ιστορικό της, το οποίο περιελάμβανε κλοπή αυτοκινήτων, επιθέσεις και καταστροφή περιουσίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook