Νόστιμη και χορταστική πρόταση

Υλικά

1 κ. σ. ελαιόλαδο
1/2 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/8 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
1 συσκευασία μανιτάρια Πορτομπέλο ψιλοκομμένα
1/4 φλ. τσαγιού κρασί
1/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
4 φλ. τσαγιού φύλλα ρόκας
1/8 κ. γλ. μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μία κατσαρόλα ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 2
Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 3
Ρίξτε στην κατσαρόλα τα μανιτάρια και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και μαγειρέψτε μέχρι τα μανιτάρια να χάσουν όλα τα υγρά τους.
Βήμα 4
Προσθέστε το κρασί και το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράστε μέχρι να μειωθεί το υγρό στη μισή ποσότητα.
Βήμα 5
Ρίξτε και τη ρόκα και μαγειρέψτε τη μέχρι να μαραθεί, για περίπου ένα λεπτό.
Βήμα 6
Ραντίστε με το μαύρο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook