Η Δέσποινα Βανδή, δεν σταματά τις προετοιμασίες της τόσο για την πρεμιέρα της Παρασκευής που ετοιμάζεται να ξεσηκώσει το κοινό μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο, όσο και για τα νέα της τραγούδια που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν. Την προθέρμανση την έκανε με την επιτυχημένη συναυλία της στην Αμερική!

“Η Δέσποινα συνεχίζει κανονικά τις πρόβες αυτήν την εβδομάδα, καθώς η πρεμιέρα πλησιάζει. Είναι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία με την Κοκκίνου και τον Οικονομόπουλο και προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα”, αποκάλυψε άνθρωπος από το επαγγελματικό της περιβάλλον στο TLIFE.

Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζει και τη νέα δισκογραφική δουλειά της, τραγούδια από την οποία θα παρουσιάσει την Τετάρτη σε ένα μεγάλο πάρτυ που θα κάνει με τον Μάκη Πουνέντη και το “Ρυθμό 9,49” στο Dream City. Εκεί η Δέσποινα θα υποδεχτεί όλους τους φίλους και τους θαυμαστές της και θα μοιραστεί μαζί τους τις νέες της επιτυχίες.


H ίδια μάλιστα έγραψε στο twitter της χθες με το ξεκίνημα της εβδομάδας.

 

Xθες μάλιστα πόσταρε και στην official page του Facebook την αφίσα της έναρξης, στην οποία έχει φωτογραφηθεί με τα ίδια ρούχα δύο φορές αλλά έχει διαφορετικό μακιγιάζ!


Η Δέσποινα έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία της να βοηθήσει τον σύλλογο "Χαμόγελο του Παιδιού" και τα παιδιά του. Την Κυριακή λοιπόν μαζεύτηκε μαζί με άλλες εφτά γυναίκες στην κουζίνα του σπιτιού της και όπως έγραψε η ίδια οργάνωσαν με... τρέλα το χριστουγεννιάτικο bazaar  του Χαμόγελου.Ενώ νωρίτερα είχε γράψει για την προσπάθειά της να οργανωθεί μια συναυλία για τον σύλλογο αλλά εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά της για όσους δεν έχουν δεχτεί ακόμη να βοηθήσουν και δεν καταλαβαίνουν την ευλογία της προσφοράς.


Πριν τον Δεκέμβρη έχουν προγραμματιστεί δυο εκδηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για καλό σκοπό.

Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στο Fever στις 2 Δεκεμβρίου, όπου η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Οικονομόπουλος θα ενώνουν τις δυνάμεις τους και πρωταγωνιστήσουν στην εορταστική συνεστίαση, που διοργανώνει ο Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υλοποίηση των πολιτιστικών και ανθρωπιστικών δράσεων του Ομίλου. Αλλά και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Δέσποινα ετοιμάζει αυτή μεγάλη συναυλία για την οποία έγραψε στο twitter της και που θα είναι αφιερωμένη στο “Χαμόγελο του παιδιου”!