Τεράστια νίκη πήρε ο Πατούχας απέναντι στον ΠΟΑ με 2-0 κάνοντας το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι Βιαννίτες κατάφεραν να προηγηθούν με ένα γκολ «ποίημα» του Γιώργου Τσαγκαράκη, ο οποίος σούταρε τριάντα μέτρα έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μακαρώνα.

Νωρίτερα, στο 13\’ ο Χατζηανδρέου με δυνατό σουτ, ανάγκασε τον Γιαλαμά να απογειωθεί στο δεξί παραθυράκι της εστίας του και να διώξει σε κόρνερ. Στο 17’ ο Συσκάκης, με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον έμπειρο ποριέρο του Πατούχα ενώ στο 41’ ο ίδιος παίκτης έπιασε το σουτ, ο Γιαλαμάς και πάλι έσωσε την ομάδα του.

Στο 60’ ο Καραντινάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κάτελας με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 63’ ο Παπαδημητρίου με φάουλ απείλησε τον ΠΟΑ και στο 76’ ο Βρεττός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην συνέχεια ο Παπαδημητρίου εκτέλεσε το φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο δεξιά κάθετο δοκάρι του Μακαρώνα. Στο 91’ ο διαιτητής Κοκκινάκης έδειξε κόκκινη στον Σεραφειμίδη αφήνοντας τον ΠΟΑ με εννέα παίκτες.

Πατούχας: Γιαλαμάς, Μπιτσακάκης, Κάτελας, Σουργιάς, Κουνενάκης, Νικολάρας, Καραντινάκης, Καραταράκης, Τσαγκαράκης (65’ Παπαδημητρίου), Μπελίτσας (63’ Καστελιανάκης), Καρτσώνης (89’ Μ. Μπιτσακάκης)

ΠΟΑ: Μακαρώνας, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Πετράκης, Οικονομάκης, Ανυφαντάκης, Σεραφειμίδης, Χατζηανδρέου (21’ λ.τ Τριχάκης), Γιακουμάκης, Συσκάκης, Καπετανάκης (75’ Φραγκιαδάκης). 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook