Το σχόλιο του Λευκού Οίκου

Μια εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν χωρίς μάσκα για τον κορονοϊό ήταν αρκετή για να προκαλέσει ένα χαμό στα social media.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τη σύζυγό του, Τζιλ, βγήκαν να γευματίσουν σε ένα εστιατόριο στην Ουάσινγκτον, το περασμένο Σάββατο. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε μια στιγμή που δεν φορούσαν μάσκα για τον κορονοϊό, με τις εικόνες να ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων.

Δείτε το βίντεο:

WATCH: Joe Biden walks through an expensive Washington, D.C. restaurant without a mask, violating D.C.’s mask mandate. pic.twitter.com/lZDDFbhjZT

— RNC Research (@RNCResearch) October 17, 2021

Η απάντηση του Λευκοί Οίκου

«Νομίζω ότι αυτό στο οποίο αναφέρεστε είναι μια φωτογραφία τους να βγαίνουν από ένα εστιατόριο αφού έφαγαν, με μάσκα στο χέρι – όπου δεν την είχαν βάλει ακόμα» είπε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου στην καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Θα έλεγα, φυσικά, ότι υπάρχουν στιγμές που όλοι δεν βάζουμε ξανά μάσκες όσο γρήγορα απαιτείται», πρόσθεσε για να συνεχίσει:

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε το δέντρο γιατί θα χάσουμε το δάσος που δεν είναι άλλο από το να εμβολιάσουμε περισσότερους ανθρώπους, να βεβαιωθούμε ότι τα σχολεία και οι εταιρείες σε όλη τη χώρα μπορούν να κρατήσουν περισσότερους ανθρώπους ασφαλέστερους. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να επικεντρώνονται υπερβολικά σε χρονικές στιγμές που δεν αντικατοπτρίζουν την γενικότερη πολιτική» σημείωσε η Τζεν Ψάκι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook