«Δεν κάνω χρήση ουσιών, δεν έκανα κάτι κακό»

«Δεν έκανα κάτι κακό». Αυτό υποστηρίζει η 50χρονη στη Ρόδο που κατηγορείται ότι κακοποίησε την 8χρονη, με απώτερο σκοπό να πάρει χρήματα από τη μητέρα του παιδιού. Η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι προθυμοποιήθηκε να δει από κοντά τη μικρούλα, όταν η μητέρα της της είπε ότι πονάει στα γεννητικά όργανα και με το δάχτυλό της φέρεται να προκάλεσε μερική ρήξη του παρθενικού υμένα της 8χρονης. Τώρα όμως υποστηρίζει ότι όσα είπε ήταν προϊόν πίεσης.

«Αν ήταν να κάνω κάτι θα το έκανα στα παιδιά μου, έχω έξι παιδάκια και τρία εγγονάκια, γιατί να κάνω κακό σε ξένο παιδάκι; Τη μητέρα του παιδιού την είχα σαν αδερφή μου. Το παιδί παραπονιόταν ότι πονάει από κάτω. Είπα “μήπως είναι βιασμένο”; Δεν είπα ότι είναι. Η συμπεθέρα μου είπε 100% είναι βιασμένο. Βάλαμε γάντια και η μητέρα και εγώ. Δεν έβαλα καθόλου χέρι, μόνο με το μάτι. Οι αστυνομικοί της είπαν να κάνει μήνυση» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ρόδος: «Δεν κάνω χρήση ουσιών»

Η γυναίκα επιμένει ότι ποτέ δεν πήγε να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του παιδιού.

«Πώς ομολόγησα; Με ζόρισαν και τα είπα. Της είπα για το Χαμόγελο του Παιδιού, ποτέ δεν πήγα να τις πάρω λεφτά. Της είπα, μπας και μας χρειαστούν λεφτά, δεν της ζήτησα. Στο σπίτι ήμουν εγώ, η σύντροφός μου, η μητέρα, ο σύντροφός της και τα δύο της κορίτσια. Στην ταράτσα καθόμασταν. Η μαμά της κάτι της έταξε για να πει ψέματα (είπε για όσα υποστήριξε η 11χρονη, ότι δηλαδή η γυναίκα έσπρωχνε την πόρτα με την μικρή στο δωμάτιο)» περιγράφει.

Η 50χρονη αρνείται επίσης τη χρήση ουσιών. «Μόνο το κοιτάξαμε, τίποτα παραπάνω δεν κάναμε. Τα αρνιέμαι όλα, είμαι άστεγη, ανάπηρη και τα έξι μοτυ παιφιά μεγάλωσαν στο ίδρυμα. Δεν κάνω χρήση ουσιών. Δεν έκανα κάτι κακό».

 

Πηγή: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook