Αυτή θα είναι η καταδίκη της

Σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου συναντήθηκε για ακόμα μια φορά στις δικαστικές αίθουσες με την κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι.

Αυτή τη φορά σειρά είχε ο εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, ο οποίος στην αγόρευσή του μίλησε για ποταπά κίνητρα, ηθική μικρότητα και ανθρωποκτόνο εγωισμό της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα και ζήτησε να καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Μετά το τέλος της εισαγγελικής του πρότασης συνομιλήσαμε με τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος δήλωσε στο iefimerida : «Ο κύριος εισαγγελέας με μια εμπεριστατωμένη αγόρευση δέχτηκε τους ισχυρισμούς μας ότι η κατηγορούμενη διέπραξε το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Μάλιστα, ο ίδιος στην αγόρευση του, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «η μέγιστη των ποινών για την κατηγορούμενη είναι τα 15 έτη και σε 5-5,5 χρόνια θα είναι εκτός των φυλακών, όμως εφ’ όρου ζωής θα βλέπει την Ιωάννα ως σύμβολο δύναμης και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη καταδίκη της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook