Την προσεχή Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 11.30 το πρωϊ, στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη,  θα πραγματοποιηθεί  προσομοίωση της δράσης κυκλοφοριακής αγωγής που  λαμβάνει χώρα σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ρεθύμνης.

Όπως ήδη γνωρίζετε,  πρόκειται για μία  πρωτοβουλία που υλοποιείται  κάθε χρόνο στα σχολεία του Ρεθύμνου και περιλαμβάνει δράσεις ευαισθητοποίησης και βιωματικά σεμινάρια οδικής ασφάλειας. Η μαθητική κοινότητα ενημερώνεται για τους κανόνες οδικής ασφάλειας και συμμετέχει  βιωματικά σε προσομοίωση  που συνδυάζει   το οικείο περιβάλλον των μαθητών με πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Για τη συγκεκριμένη δράση   συνεργάζονται  ο Δήμος Ρεθύμνης, η Τροχαία και ο Ο.Κ.Α. «Πρέβελη».

Στην παρουσίαση της προσεχούς Κυριακής θα παρίστανται ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων & κυκλοφοριακών θεμάτων  Δ.Ρ. κ. Άγγελος Μαλάς, η Αντιδήμαρχος παιδείας και κοινωνικής πολιτικής Δ.Ρ. Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, εκπρόσωπος της Τροχαίας Ρεθύμνου,   ο προπονητής Ο.Κ.Α. «Πρέβελη», σωματείου  που υλοποιεί τη δράση,  κ. Σφακιανάκης Μανόλης και εκπρόσωπος της «Grecotel»,  η οποία είναι χορηγός της δράσης.

Ελπίζουμε το πρόγραμμα σας να επιτρέψει την παρουσία σας στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Ο Δήμαρχος Δ. Ρεθύμνης και οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι των διοργανωτών φορέων, θα είναι στη διάθεση σας για σχετικές δηλώσεις και αναλυτική ενημέρωσή σας για το περιεχόμενο και τη στόχευση της.  


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook