Μετά την χθεσινή καλή είδηση στο θέμα του Σουλεάπ ήρθε η σημερινή κακή είδηση από τον ΟΦΗ από τον Βασίλη Ρόβα.

Ο 27χρονος μέσος από την Δευτέρα το πρωί ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από την κρητική ομάδα καθώς ο ίδιος αποφάσισε να μην συνεχίσει την καριέρα του στο κρητικό συγκρότημα και μάλιστα την Τετάρτη το πρωί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα καταθέσει προσφυγή ζητώντας ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ από την ΠΑΕ ΟΦΗ για περσινές και φετινές οφειλές.

Ο Ρόβας είχε ζητήσει μετά το ματς με τον Άρη άδεια δύο ημερών για να εξεταστεί από ένα δικό του γιατρό στην Αθήνα , αλλά την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες είχε ενημερώσει ήδη κάποιους συμπαίκτες του ότι έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρίσει από τον ΟΦΗ κυρίως για το γεγονός ότι δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου, αλλά και λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπήρχαν στην κρητική ομάδα.

Μάλιστα ο Ρόβας φαίνεται ότι έχει ήδη βρει και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο έχει συμφωνήσει προφορικά. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στην πόλη των Ιωαννίνων για να κλείσει την συμφωνία με την ομάδα της Ηπείρου.

Ο Νίκος Μαχλάς από την πλευρά του δεν είχε ενημερωθεί για τις προθέσεις του παίκτη και βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του προκειμένου να τον μεταπείσει να γυρίσει στην ομάδα και να μην καταθέσει προσφυγή , κάτι όμως που φαντάζει δύσκολο καθώς ο παίκτης φαίνεται να έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook