Μόνο με τρία υλικά

Υλικά

1 μπανάνα
2 αβγά
1/4 κ. γλ. κανέλα
Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πολτοποιήστε τη μπανάνα σε ένα μπολ με ένα πιρούνι.
Βήμα 2
Προσθέστε τα αβγά και την κανέλα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Θερμάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε μια κουταλιά από το μείγμα και μαγειρέψτε για 3- 4 λεπτά.
Βήμα 4
Σερβίρετε με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι και απολαύστε

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook