Φαίνεται ότι οι 9 αντιδήμαρχοι που ανακοινώθηκαν χτες από τη δημοτική αρχή Χανίων θα γίνουν… 10.

Αυτό φυσικά μπορεί να συμβεί καθώς δεν παρέχεται αντιμισθία στον νέο αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών τον Μιχάλη Καλογριδάκη, ο οποίος λαμβάνει αντιμισθία από την Κύδων ΑΕ.

Συνεπώς, η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης έχουν δικαίωμα ορισμού ενός ακόμα αντιδημάρχου με αντιμιθία που σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, αυτός θα είναι από τη συνεργαζόμενη παράταξη του Ευτύχη Δαμιανάκη.

Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Ευτύχη Δαμιανάκη, Νεκτάριο Ψαρουδάκη που αναλαμβάνει το νέο πόστο (αποσπασθέν από την αντιδημαρχία Γιαννακάκη) που άπτεται με τον  τουρισμό. Μάλιστα, ήδη οι αρμοδιότητες αυτές “την οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των θεμάτων αρμοδιότητας του Τμήματος Τουρισμού της Δ/νσης Τοπικής, Οικονομικής Ανάπτυξης” δεν υπάρχουν στην απόφαση ορισμού αντιδημάρχου του Γιάννη Γιαννακάκη και θα μεταφερθούν στη νέα θέση αντιδημάρχου, η απόφαση του οποίου θα βγει οσονούπω. Χτες μάλιστα, υπήρξε συνάντηση της παράταξης Δαμιανάκη στο πλαίσιο της οποίας δόθηκε το “οκ” αφού πρώτα υπήρξε διαβούλευση, για την παραπάνω απόφαση.

Συνεπώς, οι αντιδήμαρχοι θα γίνουν πλέον, 10 με τους δύο να μην προέρχονται από την παράταξη Σημανδηράκη, δηλαδή τους Ψαρουδάκη και Βαρδάκη.

Oι δύο πρώην του Βάμβουκα

Οι πληροφορίες πάντως “δίνουν και παίρνουν” για το τι μέλλει γενέσθαι και με τους άρτι παραιτηθέντες από την παράταξη Βάμβουκα, δημοτικούς συμβούλους, τον Στέλιο Βαλυράκη και τον Γιάννη Σπυριδάκη που πλέον έχουν ανεξαρτητοποιηθεί. Για τον πρώτο, η πληροφόρηση (βάσει και των τωρινών δεδομένων) αναφέρει ότι πιθανώς να αναλάβει πόστο προέδρου του ΔΟΚΟΙΠΠ στη θέση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας Ελένης Ζερβουδάκη, ενώ για τον δεύτερο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα που, πώς και αν θα αξιοποιηθεί.

Πάντως, σε ότι αφορά τους τελευταίους, όποιες αποφάσεις υπάρξουν αναμένονται από το νέο έτος…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook