Η επέμβαση της έχει προγραμματιστεί πολύ σύντομα για τις 17 Νοεμβρίου

Είναι μόλις 11χρόνων και καλείται να δώσει μια πολύ σημαντική μάχη. Η μικρή Αγγελική από τη Ρόδο διαγνώστηκε με αρτηριοφλεβική δυσπλασία AVM. 

Πριν λίγο καιρό το αριστερό χέρι της μικρής άρχισε να παραλύει και να μην μπορεί να το κινήσει. Οι γονείς πήγαν τη μικρή αμέσως για ιατρικές εξετάσεις. Η μαγνητική έδειξε πως επρόκειτο για αρτηριοφλεβική δυσπλασία AVM. Ο παιδονευρολόγος κ. Μηνάς Καπετανάκης τους συνέστηκε την άμεση αφαίρεση της δυσπλασίας καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος ισχαιμίας και εγκεφαλικής αιμορραγίας. 

Νοσηλεύτηκε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου έκανε εγκεφαλογράφημα και στον Ερυθρό Σταυρό αγγειογραφία. Διαγνώστηκε ότι χρήζει χειρουργικής επέμβασης (μερικώς εμβολισμός) και ακτινοβολίας GAMMA knife.

Οι συγκεκριμένες θεραπείες δεν πραγματοποιούνται σε δημόσιο νοσοκομείο παρά μόνο σε ιδιωτική κλινική και το κόστος ανέρχεται περίπου στις 40.000€. Δυστυχώς, το δημόσιο καλύπτει ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr ο πατέρας του παιδιού, Νικόλας Τσαμπικάκης το παιδί θα εισαχθεί για εξετάσεις στις 15 Νοεμβρίου και θα προχωρήσει στην επέμβαση στις 17 Νοεμβρίου.

Το χρονικό διάστημα που μένει είναι μικρό για τη συγκέντρωση αυτού του ποσού. Ο κόσμος όμως έχει αποδείξει ότι η δύναμη της αλληλεγγύης δε συναντά εμπόδια.

Από εθελοντές της Ρόδου και πολίτες γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθεί το ποσό. Σε αυτή την προσπάθεια ένα γενναίο χέρι βοήθειας μπορεί να στείλει και η Κρήτη.

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία: ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook