Αντίδραση του Κικίλια

Οργή προκάλεσε για το άρθρο του Κασιμάτη, ο οποίος λέει «με τον θάνατο της η μακαρίτισσα Φώφη Γεννηματά προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της». Η αντίδραση του Βασίλη Κικίλια.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας δεν έκρυψε στην οργή του και έκανε την εξής ανάρτηση: «Ο επαγγελματίας κριτής των πάντων τώρα και τυμβωρύχος. Πόσο ακόμα. #Κασιμάτης»

Δεν έκρυψε την οργή του και ο Νίκος Ανδρουλάκης

Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη.

Γερουλάνος: “Ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο”

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;» έγραψε σε ανάρτησή του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος.

Χρηστίδης: “Καμία ενσυναίσθηση, ούτε τώρα;”

«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης» σχολίασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή

«Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα “ΝΕΑ”, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή.

Το σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ως προεκλογικές αυτές οι προβλέψεις είναι υπερβολικές. Εντούτοις για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 10 χρόνια η δυνατότητα αύξησης της επιρροής του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματική και καταγράφεται από τις μετρήσεις.

Σε δύο τακτικές μηνιαίες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν μόλις χθες το ΠΑΣΟΚ στην παρούσα ρευστή κατάσταση χωρίς ηγεσία παίρνει 9,6% (Metron Analysis) και 10% (Pulse).

Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι με τον θάνατο της η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook