Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας είχε στήσει την «επιχείρηση» από το 2013 Εκείνος όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «αποφάσιζε, σχεδίαζε, συντόνιζε και επόπτευε τη δράση της οργάνωσης

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος με τις πλαστές ταυτότητες  και τους επίορκους αστυνομικούς θα απολογηθεί αύριο ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή. Ο Δ.Ε  είναι παλιός γνώριμος στις αρχές καθώς είχε κατηγορηθεί για ψευδείς καταθέσεις 

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας  είχε στήσει την «επιχείρηση» από το 2013 Εκείνος όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται  «αποφάσιζε, σχεδίαζε, συντόνιζε και επόπτευε τη δράση της οργάνωσης

Ο Δ.Ε όμως ήταν γνώριμος και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας. Πριν από 4 χρόνια  έκανε δημόσια έκκληση για την κόρη του που είχε εξαφανιστεί.

Ήταν 21 Ιανουαρίου 2018. Ο Δ.Ε στις δέκα το βράδυ μετέφερε στην κόρη του στα «Επείγοντα» του Αττικού Νοσοκομείου  γιατί πονούσε πολύ το στομάχι της. Η κοπέλα προφασίστηκε όπως αποδείχθηκε στην πορεία ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα. Και εξαφανίστηκε.  

Ο πατέρας άρχισε να ψάχνει και οι οδηγοί ταξί που ήταν έξω από το νοσοκομείο του είπαν ότι επιβιβάστηκε σε ένα από αυτά με διαδρομή προς το κέντρο της Αθήνας. Ο οδηγός ταξί ενημέρωσε τον πατέρα ότι την άφησε στην οδό Αχαρνών. Η κοπέλα ήταν ενήλικη άρα δεν μπορούσε να υποπτευθεί ότι το είχε «σκάσει». Ο οδηγός όμως είπε στον Δ.Ε και κάτι άλλο. Ότι το κορίτσι δεν είχε χρήματα για να τον πληρώσει. Του ζήτησε να σταματήσουν σε ένα mini market. Tηλεφώνησε σε κάποιον και ο ιδιοκτήτης τελικά πλήρωσε τον οδηγό

Ο πατέρας της έλεγε τότε στους δημοσιογράφους:

«Για μια στιγμή πήρα τα μάτια μου από την πόρτα και την περίμενα να βγει. Αφού πέρασαν περίπου δέκα λεπτά,  την αναζήτησα. Πήγα στο μπάνιο και συνειδητοποίησα πως δεν ήταν εκεί. Ανάστατος βγήκα έξω στην είσοδο κι άρχισα να ρωτάω τον κόσμο. Οδηγοί ταξί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πιάτσα,  μου είπαν ότι μια κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της κόρης μου, είχε πάρει μια κούρσα με προορισμό την Αθήνα».

Η εξαφάνιση της ωραίας Ελένης όπως την αποκαλούσαν εκτυλίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα. Με εμπλοκές Πακιστανών Αφγανών και άλλων αλλοδαπών που φέρονταν να κρατούν παράνομα την 18χρονη. Η Εισαγγελία είχε ενημερωθεί για την εξαφάνισή της ώσπου η αστυνομία την εντοπίζει και σύμφωνα  με πληροφορίες η ίδια τους είπε ότι δεν θέλει να γυρίσει στο σπίτι της .

Τρία χρόνια μετά ο πατέρας της κατηγορείται μαζί με το γιο του ότι είναι οι εγκέφαλοι του κυκλώματος με τις πλαστές ταυτότητες.

Ήταν αυτός που έλυνε και έδενε και μάλιστα προκειμένου να διασφαλίσει την συνέχεια λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης  καθώς την άμεση ανταπόκρισή της  όταν θα απευθυνόταν σε αυτή «πελάτης» ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανέθετε σε αστυνομικούς να  κάνουν έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας  που επρόκειται  να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον.

Ο Δ.Ε πρωταγωνιστεί και πάλι αυτή τη φορά ως κατηγορούμενος.

Πηγή: newpost.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook