Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και αναμένεται να προβεί και σε άλλες συλλήψεις.

Ένα περίεργο περιστατικό διερευνούν οι τοπικές αρχές μετά την καταγγελία που έγινε μήνυση από την οικογένεια ενός 18χρονου από την Ιεράπετρα που σπουδάζει στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την  καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου όταν ο 18χρονος φοιτητής από την Ιεράπετρα διασκέδαζε με την παρέα του σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέσπασε επεισόδιο μεγάλης έκτασης με μια παρέα νεαρών που διασκέδαζαν σε κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει βάναυσος ξυλοδαρμός του 18χρονου φοιτητή από το Λασίθι. Ο νεαρός ξυλοκοπήθηκε άγρια με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο του. 

Μετά το επεισόδιο ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία και μήνυση από την οικογένεια του 18χρονου με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν στην σύλληψη, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ενός 21χρονου ενώ παράλληλα έχουν ταυτοποιηθεί και οι περισσότεροι εκ των δραστών της επίθεσης και αναμένονται και άλλες συλλήψεις ενώ η υπόθεση πρόκειται να πάρει τον δρόμο και δικαστικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook