Σημειώνεται ότι επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή,  οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης και η η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα, ενημερώνουν τους δικαιούχους του προγράμματος  ΤΕΒΑ  του Δήμου Ρεθύμνης, ότι θα πραγματοποιηθεί  διανομή ειδών παντοπωλείου, ειδών κρεοπωλείου, τυροκομικά και βρεφικές τροφές.

Η διανομή θα διεξαχθεί  τη Δευτέρα  13 Δεκεμβρίου 2021 κατά το χρονικό διάστημα   από  τις 9:30 το πρωϊ  έως τις 2 το μεσημέρι,   στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου - περιοχή Μασταμπά ).

Για πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ . 28310 52191.

Κατά τη διανομή θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τους ωφελούμενους ( μάσκα, γάντια, τήρηση  αποστάσεων ασφάλειας)  .

Σημειώνεται ότι επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή,  οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook