Δελτίο τύπου εξέδωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΑΝΕΙΟ», εκφράζοντας ευχαριστίες και την ικανοποίηση τους για την ανακαίνιση του νοσοκομείου. 

Αναλυτικά το δελτίου τύπου:

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα διότι υπογράφηκε η ένταξη μελέτης ανακαίνισης παλαιού κτιρίου του«ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΝΕΙΟ», προϋπολογισμού 7.800.000€ σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κρήτης.

Το έργο αναβαθμίζει το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και το καθιστά στολίδι παροχής υγείας για το Ηράκλειο.

Οφείλoυμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης και ειδικά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Διοίκησης του Νοσοκομείου, ώστε να ενταχθεί σε εφαρμογή η ανακαίνιση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Είναι το ιστορικό Νοσοκομείο της Κρήτης το οποίο κατασκευάστηκε το 1953, είναι το Νοσοκομείο της ΚΑΡΔΙΑΣ, όπως συνηθίζεται να λέγεται από τον κόσμο του Ηρακλείου.

Επί τέλους θα πάρει την μορφή που του αξίζει με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του παλαιού- Κεντρικού κτηρίου του Νοσοκομείου.

Επίσης ευχαριστούμε για την συμβολή τους, το Υπουργείο Υγείας, την 7 η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τη Διαχειριστική Υπηρεσία της Περιφέρειας Κρήτης για την άψογη συνεργασία και τη Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου για την προσπάθεια που έχει καταβάλει προκειμένου να ενταχθούν όλα αυτά τα σημαντικά έργα στο ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook