Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, με την προσοχή μας να στρέφεται σε δύο νοκ άουτ ματς, ένα στην Αγγλία κι ένα στην Γαλλία.

Stoiximan: Ανήκει δικαίως στις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες;

620. Σάτον – Κόλτσεστερ (21:45)

Αρχίζουμε με Λιγκ Τρόφι Αγγλίας (μονό ματς για τη φάση των «16», με παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί). Η Σάτον εντυπωσιάζει στη Β’ Αγγλίας, έφτασε στην 3η θέση, έχοντας 7 νίκες στα 12 τελευταία επίσημα παιχνίδια. Θα παραταχθεί απόψε δίχως τον αρχηγό – μέσο Ίστμοντ. Η Κόλτσεστερ βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με την αντίπαλο της, αλλά η εικόνα της δεν είναι ικανοποιητική το τελευταίο διάστημα (0-2-2). Με δύο απόντες (αμυντικοί Κλάμπιν, Ουέλς-Χέις) και δύο αμφίβολους (πορτιέρε Τζορτζ και φορ Νουμπλ).

 ➥ Πείθει περισσότερο ο γηπεδούχος είναι φαβορί βάσει συνολικής εικόνας και μπορεί να φτάσει στη νίκη, που προσφέρεται στο 1.83.

625. Λανς – Λιλ (22:00)

Στο Κύπελλο Γαλλίας και στη φάση των «32» (νοκ άουτ, με παράταση και πέναλτι εφόσον χρειαστεί), ξεχωρίζει η αναμέτρηση Λανς – Λιλ. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία και στο ματς πρωταθλήματος, η Λανς ήταν αυτή που κέρδισε (1-0 στις 18/9). Η γηπεδούχος είναι αναγκασμένη να παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα θα λείψουν 4 βασικοί (3 αμυντικοί και ένας επιθετικός). Βέβαια, και η Λιλ έχει σοβαρά προβλήματα. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών και Covid-19 βρίσκονται συνολικά 9 παίκτες.

➥ Αμφότερες έχουν κενά, δύσκολα θα δούμε να ανοίγει το σκορ, το Under 2,5 του 1.85 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook