Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση με τον θάνατο ενός κυνηγόσκυλου που βρέθηκε κρεμασμένο στα Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά. 

-Τελευταία ενημέρωση: 19:29-

Η πρόεδρος της Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη ενημέρωσε τα ΜΜΕ ότι ο σκύλος κρεμάστηκε από δράστη τα ξημερώματα και ότι ήδη έχουν ενηερωθεί οι Αρχές.

Ωστόσο, με νεότερη ανάρτησή του στο facebook, το Τοπικό Συμβούλιο Απτέρων διαψεύδει αυτό το γεγονός, μιλώντας για διαστρέβλωση της αλήθειας, αφού όπως τονίζει, “το συγκεκριμένο σκυλί ήταν δεσποζόμενο και είχε ξεφύγει από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος το αναζητούσε, βρέθηκε να έχει τραυματιστεί θανάσιμα από το ίδιο του το λουρί στην προσπάθεια του να διαφύγει από μια περίφραξη”.

Αναλυτικά η το Τοπικό Συμβούλιο Απτέρων αναφέρει:
“Με έκπληξη διαβάσαμε στα ηλεκτρονικά σαιτ των Χανίων για “το σκυλί που κρεμάσανε στα Μεγάλα Χωράφια”
Για το λόγω αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε τόσο για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και για ακόμη μια φορά που δυσφημίζεται το χωριό μας .
Το συγκεκριμένο σκυλί ήταν δεσποζόμενο και είχε ξεφύγει από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος το αναζητούσε, βρέθηκε να έχει τραυματιστεί θανάσιμα από το ίδιο του το λουρί στην προσπάθεια του να διαφύγει από μια περίφραξη . ΟΥΔΕ ΠΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΟΥΔΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΑΝ . Για το γεγονός αυτό έχει ενημερώσει ο ιδιοκτήτης και την αστυνομία .
Καλό θα ήταν και αυτό θα πρέπει να γίνεται σε τέτοια γεγονότα οι δημοσιογράφοι αλλά και ο κάθε πολίτης να διασταυρώνει την είδηση πριν την δημοσιεύσει και διασύρει με αυτήν μια κοινωνία και τους πολίτες της”.

Ακολούθησε νεότερη τοποθέτηση ανάρτηση της προέδρου της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας που αναφέρει μεταξύ άλλων “ότι γινεται μια αστεια προσπαθεια ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ της δολοφονιας του σκυλου”.

Το τι ισχύει φυσικά θα διερευνηθεί από την αστυνομία, αλλά η ουσία είναι ότι έχουμε έναν φρικτό θάνατο ενός αθώου τετράποδου. Την ίδια στιγμή, το Τοπικό Συμβούλιο Απτέρων καλό θα είναι να μην κατηγορεί δημοσιογράφους, καθώς η είδηση δόθηκε απο επίσημο φορέα, όπως η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, κ. Νατάσα Μπομπολάκη.
Καλό είναι αφού δοθούν οι απαιτούμενες διευκρινήσεις να κινηθούν από κοινού για την αναζήτηση της αιτίας του συμβάντος.

Σε ό,τι αφορά το Flashnews.gr ουδέποτε το έχει κάνει και δεν θα κάνει ποτέ, να διασύρει δηλαδή τον οποιονδήποτε ή την οποιανδήποτε κοινωνία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook