Ο 38χρονος μιλούσε με βιντεοκλήση με την πρώην συζυγό του και την κόρη της – Η δολοφόνος απαθανάτισε με το κινητό της την στιγμή που ξεψυχούσε αιμόφυρτος στο έδαφος 

Αδιανόητο έγκλημα σημειώθηκε στο Μπαλί την περασμένη Πέμπτη, όταν μία 40χρονη γυναίκα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 38χρονο σύντροφό της μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης.

Ο άτυχος Ματ Χάρπερ και η σύντροφός του Έμι Πακπάχαν, με την οποία είχε δεσμό από τον περασμένο Ιούλιο, είχαν ταξιδέψει στο Μπαλί για διακοπές, σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής «Sun», οι οποίες ωστόσο αποδείχθηκε πως ήταν οι τελευταίες του.

Ο 38χρονος, πατέρας δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που πραγματοποιούσε βιντεοκλήση με την πρώην σύζυγό του και την κόρη της που βρίσκονταν στην Βρετανία. Εκείνη ακριβώς ήταν η στιγμή που η 40χρονη πλησίασε τον «αγαπημένο» της με αποτέλεσμα να καταφέρει στο θύμα τις θανάσιμες μαχαιριές.

Στη συνέχεια, η αδίστακτη δολοφόνος τον άφησε να κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος -όπου ύστερα από λίγα λεπτά υπέκυψε στα τραύματά του- ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε με το κινητό της την στιγμή που άφηνε την τελευταία του πνοή.

Λίγο αργότερα, η ίδια κάλεσε την Αστυνομία ισχυριζόμενη ότι ο άτυχος άνδρας μαχαιρώθηκε μόνος του. Μάλιστα, έδειξε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο το βίντεο από τη στιγμή που ξεψυχούσε, ενώ κατέθεσε ότι την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι προκειμένου να βλάψει τον εαυτό του. Ακουγόταν να φωνάζει στο βίντεο: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook