Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, στο διαμέρισμα που συζούν ο 32χρονος με την 27χρονη σύντροφό του – Αναξιόπιστη η καταγγελία της 14χρονης, λέει ο συνήγορος του 32χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Στον ανακριτή οδηγείται αύριο ο 32χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης ετεροθαλούς αδερφής της 27χρονης συντρόφου του στο Περιστέρι.

Ο υπάλληλος αλλαντοβιομηχανίας συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είχαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα της εξέτασης dna που έγινε στα κλινοσκεπάσματα και την μπλούζα της κοπέλας, προκειμένου να καταφέρουν να τον «δέσουν» και να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί, καθώς η καταγγελία σε βάρος του έγινε τον Ιούνιο. Τότε που η 14χρονη πήγε στο σπίτι της αδερφής της για να περάσει μερικές ημέρες και κατά το διάστημα αυτό, όπως η ίδια κατήγγειλε με τη μητέρα της στο Τμήμα Περιστερίου, ο 32χρονος της επιτέθηκε και τη βίασε.

Ο φακελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με αποτέλεσμα να ληφθεί κατάθεση από την κοπέλα και παράλληλα γενετικό υλικό, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ταυτοποιείται με αυτό του 32χρονου. Τελικά, τα αποτελέσματα έδειξαν οτι το dna στα σεντόνια και την μπλούζα της ανήλικης ανήκει σε εκείνον και συνελήφθη.

Ο κατηγορούμενος, συνοδευόμενος απο τον συνήγορο του κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο θα μεταχθεί αύριο στον ανακριτή, προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτο που θα υποστηρίξει είναι ότι η 14χρονη τον ενέπλεξε σε αυτή την υπόθεση άδικα, καθώς δεν τη βίασε, χωρίς όμως να δίνει εξηγήσεις για τους λόγους που οδήγησαν τη μαθήτρια στην καταγγελία.

Απο την πλευρά του, ο συνηγορος του κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τονίζει στο protothema.gr πως «χθες έλαβα εξουσιοδότηση απο τον φερόμενο ως βιαστή της 14χρονης απο τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, προκειμένου να τον υπερασπιστώ στην κατηγορία που αντιμετωπίζει. Μου παρέθεσε συγκλονιστικά και αποκαλυπτικά στοιχεία για την 14χρονη, η οποία τον καταγγέλει για βιασμό, ενώ όμως διέμενε στο σπίτι μαζί με την ετεροθαλή αδερφή της και μαζί με τον εντολέα μου επί σειρα δύο ετών. Τα αποδεικτικά που μου έχει προσκομίσει και έχω συγκεντρώσει αποκαλύπτουν πως η καταγγελία της εναντίον του ειναι αναξιόπιστη και όταν αύριο το πρωί θα λάβω αντίγραφα απο την 23η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών, θα μπορέσω να σχηματίσω ακριβώς την υπερασπιστική γραμμή του εντολέως μου. Συγχρόνως, στην υπεράσπιση του εντολέως μου είναι η μαρτυρία της 27χρονης συντρόφου του, η οποία του συμπαραστέκεται και θεωρεί οτι η αδερφή της έχει προβεί στην καταγγελία αυτή για ίδιον όφελος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook