Ο άντρας βρέθηκε πεσμένος σε είσοδο πολυκατοικίας – Το χτύπημα στο κεφάλι προήλθε από γκλοπ και όχι από την πτώση

Ανατροπή επήλθε σε ένα περιστατικό το οποίο είχε συμβεί το περασμένο Σάββατο στο Ηράκλειο, όταν στην είσοδο πολυκατοικίας στα Καμίνια είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ένας 30χρονος Ιρακινός.

Ο άντρας είχε διακομισθεί στο Νοσοκομείο όπου μετά από λίγο είχε υποκύψει στα βαριά του τραύματα.

Και ενώ αρχικά υπήρχε η εντύπωση πως ο θανάσιμος τραυματισμός του προήλθε από πτώση, τελικά από την προανάκριση που διενέργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου καθώς την αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψε ότι ένας 35χρονος Μαροκινός είχε δολοφονήσει τον 30χρονο. .

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου αναζητήθηκε ο 35χρονος ο οποίος εντοπίσθηκε μαζί με μια 35χρονη Ρουμάνα στην Ιεράπετρα και εξεταζόμενος υπέδειξε ξύλινο γκλοπ που χρησιμοποίησε για την τέλεση της πράξης του το οποίο είχε αποκρύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη συζούσε με τον 30χρονο δολοφονημένο, ενώ σε βάρος του 30χρονου Μαροκινού σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και η 35χρονη κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και απόκρυψη εγκλήματος.

η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook