Ποια απο εμάς δεν θα ήθελε να έχει την άψογη γραμμή της επιτυχίας πάνω απο το μάτι της, ακόμη και το πρωί μόλις ξυπνάει ή αμέσως μετά τις βουτιές της στη θάλασσα;

Τα όμορφα, καλοσχηματισμένα φρύδια, δίνουν μια ολοκληρωμένη αισθητική εικόνα στο πρόσωπο, κολακεύουν και αναδυκνείουν τη φυσική ομορφιά. Τα φρύδια τονίζουν το βλέμμα και δίνουν ένταση στις γραμμές του προσώπου.

Είναι προτιμότερο αν μια γυναίκα θέλει να “επενδύσει” στην εικόνα της, να βελτιώσει το σχήμα των φρυδιών της παρά να αγοράσει ένα φόρεμα.

To μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι η βάση για να είμαστε πάντα περιποιημένες, προσεγμένες και να δίνουμε την εντύπωση ότι είμαστε ελαφρώς βαμμένες ενώ εμείς δεν θα έχομε χρησιμοποιήσει ούτε μολύβι.

Καλό είναι όμως πριν αποφασίσετε να εφαρμόσετε πάνω σας αυτή την τεχνική, να έχετε ενημερωθεί καλά, να ξέρετε τι ζητάτε και να έχετε επιλέξει την ειδικό η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

5 Συμβουλές για την σωστή επιλογή ενός τεχνικού, να θυμάστε ότι πρόκειται για το πρόσωπό σας:

•  Είναι σημαντικό η τεχνικός σας να γνωρίζει πλήρως όλες τις επιπτώσεις της διαδικασίας και να σας τις γνωστοποιήσει  κατά τη διάρκεια της ενημέρωσής σας.

• Βεβαιωθείτε ότι είστε πολύ ικανοποιημένες με ότι μπορείτε να περιμένετε από το Μόνιμο Μακιγιάζ, τόσο από την ίδια της διαδικασία όσο και το τελικό αποτέλεσμα.

• Είναι σημαντικό να μην δίνονται παραπλανητικές πληροφορίες ως προς τη διάρκεια του χρόνου ότι η χρωστική ουσία θα παραμείνει στο δέρμα.

• Ζητήστε να δείτε πριν και μετά από τις εικόνες από τους πελάτες που έχουν ήδη κάνει Μόνιμο μακιγιάζ.

• Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε στο σχέδιο που σας έχει προταθεί και να θυμάστε ότι το αποτέλεσμα της θεραπείας θα ποικίλλει από τον έναν πελάτη στον άλλο.

Είναι πολύ σημαντικό, να κάνετε τη σωστή επιλογή εξ αρχής, διότι ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα το οποίο δε θα σας ικανοποιήσει θα είναι πολύ δύσκολο να διορθωθεί στη συνέχεια.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook