Ο απατεώνας κατάφερε να αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό ενός επιχειρηματία με το πρόσχημα ότι θα αγόραζε τα προϊόντα του

Στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης επικεντρώνονται οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση ενός απατεώνα που κατάφερε να αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό ενός επιχειρηματία με το πρόσχημα ότι θα αγόραζε τα προϊόντα του. Κι αυτό, γιατί με την ίδια μέθοδο έχουν κάνει φτερά οι καταθέσεις δεκάδων επαγγελματιών της περιοχής, τον τελευταίο μήνα!

Ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ένα συγγενικό πρόσωπο του επιχειρηματία και ισχυρίστηκε ότι είχε ήδη αγοράσει διάφορα προϊόντα από την επιχείρηση και ότι ήθελε να καταθέσει το αντίτιμο στον τραπεζικό λογαριασμό του. Έτσι, έπεισε τον συγγενή να του δώσει τους προσωπικούς κωδικούς e-banking της επιχείρησης και απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό της.

Έτσι, ο δράστης μετέφερε σε άλλον λογαριασμό το ποσό των 3.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας υπέβαλε καταγγελία για απάτη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ερευνούν σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός στον οποίο μεταφέρθηκαν τα χρήματα, καθώς και αν είναι ο ίδιος στον οποίο κατέληξαν οι καταθέσεις των προηγούμενων θυμάτων της περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook