Με επικεφαλής τον πατέρα του συμμετείχε σε προπόνηση αναρρίχησης στο φαράγγι του Θερίσου – Μαζί είχαν συμμετάσχει και στον αγώνα Pierra Creta στον Ψηλορείτη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης από τον τραγικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου, του 21χρονου Θεοφάνη  Ερμή  Θεοχαρόπουλου, ο οποίος σκοτώθηκε ενώ έκανε ένα από τα αγαπημένα του σπορ, το ορειβατικό σκι, στα Τζουμέρκα.

Κορύφωση της τραγωδίας αποτελεί το ότι τον 21χρονο βρήκε πεσμένο σε χαράδρα ο πατέρας του Ιωάννης Θεοχαρόπουλος, προπονητής της Εθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης.

Μάλιστα και οι δυο τους είχαν συχνή παρουσία στην Κρήτη με πλέον πρόσφατη , τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν είχε έρθει στα Χανιά δεκαμελής αποστολή της  Εθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης με επικεφαλής τον προπονητή Ιωάννη Θεοχαρόπουλο και με την συμμετοχή και του Θεοφάνη  Ερμή  Θεοχαρόπουλου.

Όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr, από τις 10 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου είχε πραγματοποιηθεί στο φαράγγι του Θερίσου, προπονητικό camp με εξαντλητική αναρρίχηση και πολλές εκπλήξεις. Οι νεαροί αθλητές γνώρισαν τη γνωστή ζέστη κρητική φιλοξενία στην όμορφη γωνιά του μεγαλύτερου νησιού της χώρας, τα Χανιά.

Στην εξωτερική φωτό ο άτυχος 21χρονος αναρριχάται στα βράχια του φαραγγιού, ενώ στην φωτο που ακολουθεί παρακολουθεί την προσπάθεια συναθλητών του.

Να σημειωθεί πως πατέρας και γιός είχαν συμμετάσχει – το 2017 – και στον καθιερωμένο αγώνα ορειβατικού σκi Pierra Creta ο οποίος πραγματοποιήθηκε στον Ψηλορείτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook