Yπάλληλος που ισχυρίζεται ότι είδε την αντανάκλασή της στον καθρέφτη

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία που λέγεται ότι είναι στοιχειωμένα από διάφορους celebrities- ανάμεσα στα οποία και ένα στο Λος Άντζελες με αμετανόητο επισκέπτη του τη… Μέριλιν Μονρόε.

Για παράδειγμα, το Χίλτον του Λας Βέγκας ισχυρίζεται ότι ο Έλβις Πρίσλεϊ -ο οποίος συνήθιζε να διαμένει στο ρετιρέ του- στοιχειώνει τα παρασκήνια του θεάτρου όπου έπαιζε συχνά. Η Τζάνις Τζόπλιν, επίσης, φημολογείται ότι στοιχειώνει το δωμάτιο 105 των Highland Gardens στο Λος Άντζελες (παλαιότερα ονομαζόταν Landmark Hotel), όπου πέθανε από υπερβολική δόση, ενώ υπάρχουν και κάποιοι επισκέπτες στο ξενοδοχείο Chelsea στη Νέα Υόρκη που ισχυρίζονται ότι έχουν δει το φάντασμα του Sid Vicious των Sex Pistols κοντά στα ασανσέρ. Υπάρχει, λοιπόν, ένα ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια που, σύμφωνα με το grugne.com, είναι γνωστό ότι είναι στοιχειωμένο από τη Μέριλιν Μονρόε.

Πίσω στη δεκαετία του 1940, η Μονρόε βρισκόταν ήδη «καθ’ οδόν» ώστε να γίνει η σταρ που πάντα ονειρευόταν. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο όταν την ανακάλυψε ένας φωτογράφος στο εργοστάσιο όπου εργαζόταν, αναφέρει το Live About, με τη Μονρόε έπειτα να δέχεται προτάσεις για δουλειές στο μόντελινγκ. Σύντομα, μάλιστα, άρχισε να πρωταγωνιστεί και σε ταινίες. Στις πρώτες μέρες της καριέρας της, η Μονρόε αποκάλεσε το ξενοδοχείο που βρίσκεται στη λεωφόρο 7000 Hollywood Boulevard, The Hollywood Roosevelt Hotel, σπίτι της.

Το Hollywood Roosevelt Hotel, λοιπόν, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1927 και είναι γνωστό για το ότι εδώ έλαβε χώρα η πρώτη διοργάνωση της τελετής των βραβείων Όσκαρ το 1929. Όταν η Μέριλιν Μονρόε ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, έζησε για μερικά χρόνια στο The Roosevelt τη δεκαετία του 1940, αναφέρει το grunge.com, ενώ η παλιά πισίνα του ξενοδοχείου αποτέλεσε, επίσης, το σκηνικό για την πρώτη φωτογράφιση εξωφύλλου περιοδικού της Μονρόε. Η επίδοξη ηθοποιός έμεινε σε μια καμπάνα στον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου.

Αρκετοί καλεσμένοι και υπάλληλοι στο The Roosevelt, λοιπόν, αναφέρουν ότι είδαν το φάντασμα της Μονρόε. Μια υπάλληλος ξενοδοχείου είπε ότι είδε την αντανάκλαση της ηθοποιού στον καθρέφτη που ήταν κάποτε μέσα στο δωμάτιο που συνήθιζε να μένει η θρυλική σταρ, όπως αναφέρει το Forbes. Κοίταξε γύρω από το δωμάτιο και είδε ότι ήταν μόνη. Το ξενοδοχείο, ωστόσο, έχει ανακαινιστεί από τότε και ένα από τα δωμάτια είναι αφιερωμένο στον σταρ του Χόλιγουντ. Η Marilyn Monroe Suite είναι ένα δωμάτιο σε στιλ σοφίτας που διαθέτει vintage έπιπλα και μπαλκόνι με θέα στην πισίνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook