«Δεν μπορώ να το μαγειρέψω» – Σε σοκ η διαγωνιζόμενη  – Δείτε το βίντεο

Το Masterchef επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση και ενώ μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του «κύριου μέρους» του σόου, με τους παίκτες να μπαίνουν στο σπίτι, θυμηθήκαμε το ισπανικό Masterchef και το σοκ που είχε πάθει μια παίκτρια που έπρεπε να μαγειρέψει κρέας αλόγου στην περσινή σεζόν.

Μία από τις διαγωνιζόμενες, σύμφωνα με τη Marca, έζησε τη χειρότερη στιγμή στο σόου μαγειρικής καθώς ο συμπαίκτης της που έπρεπε να αποφασίσει τι κρέας θα χρησιμοποιούσαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι, επέλεξε για εκείνη κρέας αλόγου.

Η διαγωνιζόμενη έπαθε «σοκ» όταν είδε αυτό το κρέας μπροστά της: «Δεν είναι δίκαιο. Δεν θέλω να μαγειρέψω άλογο. Το έχω πει χίλιες φορές ότι δεν θέλω να μαγειρέψω άλογο».

Ο λόγος σχετίζεται με την ιδιαίτερη σχέση που έχει αποκτήσει με τα άλογα Στην παιδική της ηλικία είχε προβλήματα υπερκινητικότητας και οι γονείς της αποφάσισαν να τη στείλουν σε θεραπευτική ιππασία. Έτσι κάνοντας ιππασία κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματά της και, από τότε, έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τα άλογα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook