Ο Ηρόδοτος θα παρουσιαστεί απέναντι στα Χανιά με όλα του τα μεταγραφικά αποκτήματα, ανάμεσά τους και ο σπουδαίος Ντιέγκο Καπέλ.

Στην αποστολή για το κρητικό ντέρμπι της Τετάρτης (16/02, 15:00) ο Ηλίας Φυντάνης έχει συμπεριλάβει και τους Λούκας Κρόστα, Μαρκ Ασίγκμπα και Σιντικί Αμπουμπακάρι.

Η ενημέρωση της ομάδας είναι η εξής:

Όλα είναι έτοιμα στην ομάδα μας για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τα Χανιά, στο πλαίσιο της 19ς αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Στην αποστολή μετέχουν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας Ντιέγκο Κάπελ, Λούκας Κρόστα, Μαρκ Ασίγκμπα και Σιντικί Αμπουμπακάρι. Στο μεταξύ, επιστρέφει ο Μπαρμπόζα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Εκτός έχει τεθεί ο Γιώργος Καργιωτάκης που επέστρεψε στην ομάδα μας όμως αντιμετωπίζει έναν ελαφρύ τραυματισμό, ο Κίσσας που κρίνεται ανέτοιμος και οι Χριστογιάννης, Γεωργακόπουλος για λόγους τακτικής.

Οι εκλεκτοί του Ηλία Φυντάνη είναι οι εξής:
Κόρτσαμ, Καντέ, Ποζατζίδης, Αποστολίδης, Νόνης, Κυριακίδης, Λέτσο, Γκίνη, Μακρυδάκης, Δήμιζας, Σταμπουλίδης, Αρναούτογλου, Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Αργκιλέσι, Ασίγκμπα, Κρόστα, Σουρνάκης, Μπαρμπόζα, Γκόμεζ, Κάπελ, Αμπουμπακάρι.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook