Εντοπίστηκαν δενδρύλλια κάνναβης, εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια και ποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης ένας 48χρονος στο Ηράκλειο ο οποίος καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη μέσα στην ταβέρνα του.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος φέρεται να καλλιεργούσε δενδρύλια κάνναβης με την μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δίπλα στις τουαλέτες της ταβέρνας που διατηρούσε στον Λέντα Ηρακλείου.

Ο φερόμενος ο δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη της επιχείρησης και στο σπίτι του.

Οι αστυνομικές αρχές στις έρευνες τους εντόπισαν και κατάσχεσαν 30 δενδρύλλια κάνναβης, εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την υδροπονική καλλιέργεια και ποσότητα κάνναβης

Αναλυτικά τι βρέθηκε στις έρευνες

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένα εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης με την μέθοδο της υδροπονίας, εντός του οποίου καλλιεργούνταν επιμελώς τριάντα  (30) δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους έως 1,5 μέτρου, σε ισάριθμές γλάστρες,
  • 37,84 γραμμάρια κάνναβης,
  • 68,92 γραμμάρια μείγματος κάνναβης και καπνού,
  • 415 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα κάνναβης,
  • εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης (συσκευή φωτισμού και θερμότητας,4 λάμπες θερμότητας και 3 μετασχηματιστές τάσης ρεύματος). 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook