Όλα όσα χρειάζεστε για σπίτι – κήπο αλλά και εργαλεία.Τεράστια γκάμα προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές!

Η άνοιξη έφτασε! Ώρα για δουλεία με ταεργαλεία που θα σας βγάλουν από τα δύσκολα, όπου και αν χρειαστεί. Για εργασίεςστο σπίτι, στον κήπο, στη δουλεία, οπουδήποτε…

Το νέο φυλλάδιο Άνοιξη 2022 που θα βρείτε στην εταιρεία ΣΧΕΤΑΚΗΣ Α.Ε. είναι γεγονός και έρχεται να δώσει λύσεις σε θέμα που σας απασχολεί, είτε πρόκειται για επαγγελματία, είτε ιδιώτη που ασχολείται με κατασκευές και μαστορέματα.

Επώνυμα brands όπως Graphite, Verto, NeoTools, Topex, Turbo, ArtPlast και InoxKiss με την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Ποιοτικά, οικονομικά και πάντα αξιόπιστα!

Στις 60 σελίδες του φυλλαδίου θα βρείτε εκατοντάδες προϊόντα με αναλυτικές τεχνικές περιγραφές, ακόμα και για τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες σας.

Εργαλεία μπαταρίας, ηλεκτρικά εργαλεία, σταθερά εργαλεία, μηχανήματα για την οικοδομή, είδη φωτισμού, σετ με καστάνιες-καρυδάκια, εργαλεία αέρα, εξοπλισμός συνεργείου, εργαλειοθήκες, είδη αποθήκευσης σε πολλές διαστάσεις και τύπους, υποδήματα και ρούχα εργασίας, εξαρτήματα και αξεσουάρ εργασίας, εργαλεία και είδη κήπου, ραφιέρες, σκάλες, είδη οδικής ασφάλειας αλλά και πολλά ακόμα προϊόντα.

Ξεφυλλίστε ΕΔΩ το νέο φυλλάδιο Άνοιξη 2022, βρείτε αυτό που ψάχνετε και κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Μπορείτε ακόμα να επισκεφθείτε το κατάστημα ΣΧΕΤΑΚΗΣ για να δείτε τα προϊόντα από κοντά και να μιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας κατευθύνει στην κατάλληλη επιλογή, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ωράριο λειτουργίας του καταστήματος:

Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 – 20:00

Σάββατο 07:30 – 15:00

ΣΧΕΤΑΚΗΣ Α.Ε.
Ν. Σκουλά 10, Χανιά
Τηλ.: 28210 36202 και 28210 95500
email: [email protected]
www.sxetakis.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook