Βίντεο δείχνει βομβαρδισμό σε κυβερνητικό κτήριο στην κεντρική πλατεία του Χάρκοβο αλλά και τους Ρώσους να έχουν μπει στη Χερσώνα – Σε κλοιό το Κίεβο – Δραματικό διάγγελμα Ζελένσκι, κάλεσε σε βοήθεια τους συμμάχους του

Φόβοι για γενικευμένη σύρραξη αρχίζουν να εκφράζονται, όπως εξελίσσονται μέρα με την ημέρα τα πράγματα γύρω από πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να προειδοποιεί ευθέως ότι θα χτυπήσει τις χώρες της Δύσης, που στέλνουν στρατιωτικό υλικό στη δοκιμαζόμενη χώρα, ενώ τα τελευταία 24ωρα σφίγγει τον κλοιό γύρω από το Κίεβο αναγορεύοντας την κατάληψη της πόλης σε κεντρικό στρατηγικό στόχο στρατιωτικής επικράτησης, πολιτικής αλλαγής (με την απομάκρυνση Ζελένσκι), αλλά και προσωπικού γοήτρου. 

Στο Χάρκοβο είναι σε εξέλιξη σφοδροί βομβαρδισμοί ακόμα και στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ο ρωσικός στρατός ανατίναξε υποσταθμούς και οι επιθέσεις προκάλεσαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση και στην ύδρευση. Το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων UNIAN έκανε λόγο περί καταστροφής των ψηλότερων ορόφων δύο πολυκατοικιών. Η πληροφορία αυτή δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητες πηγές.

Το παρακάτω βίντεο φέρεται να δείχνει έκρηξη από ρωσική αεροπορική επιδρομή στην κεντρική πλατεία της πόλης, σε κυβερνητικό κτήριο, σήμερα το πρωί:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook